MLADA METKOVSKA PJEVAČKA NADA

Pogledajte prvu glazbenu obradu Ivana Vidovića

Objavljeno 14. veljače 2018. u kategorijama: Metković, News, Zanimljivosti.
Foto: Screenshot/YouTube

Foto: Screenshot/YouTube

Ivan Vidović mlada je pjevačka nada iz Metkovića. Trenutno mu je 19 godina i kadet je u Vojnom kampu u Zagrebu. Iako ima zauzete dane i malo slobodnog vremena, Ivan se i dalje bavi svojom prvom ljubavi – glazbom, a mnogi ga znaju po nastupima na Glasu Neretve i festivalu Mikrofon je vaš.

Na svom vokalu nastavio je raditi nastupajući u kafićima, školskim nastupima i crkvenom zboru. Osim glazbenih, ostvario je i brojne druge uspjehe tijekom svoga školovanja. Ivan je bio prvi u državi na Lidranu 2017. te je imao pravo na izravan upis na Glumačku akademiju u Zagrebu, ali je Ivan otišao na drugu stranu.

Nakon dugo oklijevanja, Ivan se odvažio napraviti YouTube kanal na kojem će redovno objavljivati nove obrade pjesama, kao i par svojih autorskih pjesama, i na kojemu mu treba podrška svojih Metkovaca kako bi njegov vokal obišao Lijepu našu.

Svoj prvi video objavio je 10. veljače te je u samo jednom danu uspio skupiti više od 1000 prikaza, što je za njega, kako kaže, neočekivano. Njegovu izvedbu Ed Sheeranove pjesme Perfect možete pogledati dolje, a ako vam se svidi, podijelite je s prijateljima i preplatite se na Ivanov kanal:

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari