ZADARSKO AMATERSKO KAZALIŠTE METKOVIĆU

Pogledajte film ‘Sniježni ljiljan’

Objavljeno 3. ožujka 2018. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Zanimljivosti.
Foto: Zadarsko amatersko kazališe

Foto: Zadarsko amatersko kazališe

Galerija

Budući da nas je nakon šest godina nakratko posjetio snijeg, ekipa Zadarskog Animiranog Kutka odlučila je Metkoviću, ali i svim ljubiteljima crtanog filma, pokloniti na gledanje prvi zadarski četrdeseto-minutni crtano-animirani film Sniježni ljiljan.

Autorica ovog u potpunosti zadarskog projekta je slikarica Gordana Pazman koja je ujedno animirala crtane likove dok je Alen Pračić Aron (jedini metkovac u projektu) skladao glazbu.

Crtani film se radio pune dvije godine i predani je rad nekolicine glumačko likovnih, ali i glazbenih entuzijasta… Snježane Bencarić, Renata Pizeka, Anći Miletić, Ane Fabijanić, Giovanne Sutlović… Završen je 2012., baš te snježne godine. Tad nismo znali gdje sa takvim filmskim ostvarenjem već smo ga prikazivali prijateljima i njihovim obiteljima. Veliki broj dobrih kritika ponukao nas je da naš rad što prije prezentiramo široj javnosti.

Kako je prošlo par godina u pokušajima da ovaj crtani film ugleda svjetlo dana, dosjetili smo se načina na koji bi svi ljubitelji crtanog filma bili upoznati sa našim radom. Otvaranje YouTube kanala – Zadarski Animirani Kutak bio je pravo rješenje.

Na ovom će se kanalu uskoro moći vidjeti cjelokupni dosadašnji rad naše vesele ekipe. Da puno ne duljimo, pogledajte malu bajku o velikom prijateljstvu!

Pozdrav od ekipe ZAK-a!

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari