Ostanimo u kontaktu

HERVIS TRENER AKCIJA

Podržimo ŽNK Neretvu do sponzorstva od 22 tisuće kuna

Objavljeno prije

Nogometni teren

Hervis Trener je akcija koja potiče razvoj mlađih nogometnih uzrasta hrvatskih nogometnih klubova, kao i nogometnih škola, a pobjednika možemo odlučiti svi mi.

Naime, klub koji skupi najviše naših glasova dobit će materijalnu podršku od 22 tisuće kuna sponzorskih sredstava i trening sa ponajboljim trenerom HNL, Matjažom Kekom.

Mi vas pozivamo da vaš glas date našem ŽNK Neretva te tako pružite priliku ovoj najljepšoj sportskoj priči našeg grada da se domogne vrijednih financijskih sredstava, a mladim nogometašicama jedno nezaboravno iskustvo treninga sa vrhunskim stručnjakom.

Djevojke Vam unaprijed zahvaljuju na vašem glasu.

ANTINIM STAZAMA

Volonteri Srednje škole Metković putuju u Indiju

Objavljeno prije

Sretan put u Indiju poželjeli su iz Srednje škole Metković školskoj pedagoginji Violeti Oršulić i učenicama Lani Batinović i Mariji Glavinić koje će iduća dva tjedna provesti u Indiji, volontirajući u župi Mariapoli koju je osnovao otac Ante Gabrić.

Članovima udruge Mladi oca Ante Gabrića koja djeluje pri Srednjoj školi Metković, na tom putu za očuvanje naslijeđa našeg velikog misionara, pridruzit će se i vicepostulator pater Ante Tustonić i fotograf Zvonimir Atletić. Uz darove i donacije dobrih ljudi za dovršetak obnove misije Mariapoli, svojim domaćinima nose i  mnoge delicije našega kraja.

U dalekoj Indiji, drugoj Antinoj domovini, održat će se svečana proslava njegova 105. rođendana. Tom će prigodom biti predstavljena pjesma Gladno dijete i video uradak nastanka milenijske fotografije koju su snimili mladi volonteri.

Prikazat će se i spot klape Žveljarin s pjesmom Tamo gdje palme cvatu.

Vjerujemo da će za volontere ovo putovanje biti nezaboravno iskustvo, stoga s nestrpljenjem očekujemo njihove putopise koji će se moći pratiti na Facebook i Instagram profilu pod nazivom Antinim stazama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije