Ostanimo u kontaktu

NATJEČAJ HEROJ ŠAPICE!

Podržimo naš azil za životinje ‘Dom za PET’ u utrci za vrijedna sredstva!

Objavljeno prije

Podržimo udrugu Dom za PET u utrci za vrijedna sredstva natječaja Heroj Šapice gdje u završnom krugu, među 15 udruga imaju priliku osvojiti 15.000 kuna.

Potrebno je otići na stranicu natječaja na linku Heroj Šapice, na listi pronaći udrugu Dom za PET te kliknuti na šapicu pored njihova imena. Inače za one koji ne znaju, riječ je o jedinom azilu za životinje na području Metkovića i natječajna sredstva bi im uvelike pomogla

– Velika prilika za nas i naše njuškice. To bi značilo mnogo ampulica i cjepiva za njih jer se nagrada može iskoristiti samo za veterinarske troškove. Hvala vam unaprijed, – zahvaljuje ekipa Dom za PET.

Također, ovu priliku koristimo da dopišemo broj računa za donacije, jer udruga Dom za PET funkcionira isključivo na donacijama građana i vlastitim sredstvima koja su nekad ograničena u odnosu na sve troškove. Stoga ako ste u prilici, koliko tko može, podržite rad ovih vrijednih ljudi i spasite barem jednu šapicu!

Udruga Dom za PET
IBAN: HR4423 60000 1102 7343 78 (ZABA)
PayPal: sapiceusrcu@net.hr

—–

UKLJUČILI SMO KOMENTIRANJE!
Od sada svoj fb komentar možete ostaviti i na stranici Metković NEWS.

BOGAT ZABAVNI PROGRAM

Općina Kula Norinska poziva na Ribarsku noć u Krvavcu

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska organizira Ribarsku noć koja će se održati na Rivi u Krcavcu I, u subotu, 18. rujna s početkom od 18 sati.

Ulaz je besplatan a posjetitelje očekuje bogata trpeza uz zabavni program za koji će se pobrinuti Grupa Narona.

Ovaj događaj je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, u sklopu kojeg je također nabavljen je i party šator, plinski roštilj i pivske garniture koje će i ubuduće biti na raspolaganju svim stanovnicima i udrugama Opcine Kula Norinska.

ULAZ JE UZ COVID POTVRDE I PRIDRŽAVAJTE SE COVID-19 MJERA. 

Ribarska noć u Krvavcu

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije