Ostanimo u kontaktu

NATJEČAJ HEROJ ŠAPICE!

Podržimo naš azil za životinje ‘Dom za PET’ u utrci za vrijedna sredstva!

Objavljeno prije

Podržimo udrugu Dom za PET u utrci za vrijedna sredstva natječaja Heroj Šapice gdje u završnom krugu, među 15 udruga imaju priliku osvojiti 15.000 kuna.

Potrebno je otići na stranicu natječaja na linku Heroj Šapice, na listi pronaći udrugu Dom za PET te kliknuti na šapicu pored njihova imena. Inače za one koji ne znaju, riječ je o jedinom azilu za životinje na području Metkovića i natječajna sredstva bi im uvelike pomogla

– Velika prilika za nas i naše njuškice. To bi značilo mnogo ampulica i cjepiva za njih jer se nagrada može iskoristiti samo za veterinarske troškove. Hvala vam unaprijed, – zahvaljuje ekipa Dom za PET.

Također, ovu priliku koristimo da dopišemo broj računa za donacije, jer udruga Dom za PET funkcionira isključivo na donacijama građana i vlastitim sredstvima koja su nekad ograničena u odnosu na sve troškove. Stoga ako ste u prilici, koliko tko može, podržite rad ovih vrijednih ljudi i spasite barem jednu šapicu!

Udruga Dom za PET
IBAN: HR4423 60000 1102 7343 78 (ZABA)
PayPal: sapiceusrcu@net.hr

—–

UKLJUČILI SMO KOMENTIRANJE!
Od sada svoj fb komentar možete ostaviti i na stranici Metković NEWS.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena u protekla 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučajeva zaraze koronavirusom. Radi se dvije osobe iz Dubrovnika i jednoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaražena jedna muška i dvije ženske osobe, a za jednu osobu je utvrđena epidemiološka veza.

Izliječene su 52 osobe: 17 iz Dubrovnika, 11 iz Metkovića, devet iz Župe dubrovačke, šest iz Ploča, pet iz Konavala, dvije iz Opuzena, jedna iz Slivnog i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 49 osoba pozitivna na koronavirus. Sedam bolesnika zahtijeva intenzivnu skrb, jedan bolesnik je na respiratoru – neinvazivna ventilacija, a šest je na invanzivnoj ventilaciji.

U posljednja 24 sata obrađeno je 35 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 23 495 uzoraka.

U samoizolaciji su 652 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 99 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije