Ostanimo u kontaktu

NATJEČAJ HEROJ ŠAPICE!

Podržimo naš azil za životinje ‘Dom za PET’ u utrci za vrijedna sredstva!

Objavljeno prije

Podržimo udrugu Dom za PET u utrci za vrijedna sredstva natječaja Heroj Šapice gdje u završnom krugu, među 15 udruga imaju priliku osvojiti 15.000 kuna.

Potrebno je otići na stranicu natječaja na linku Heroj Šapice, na listi pronaći udrugu Dom za PET te kliknuti na šapicu pored njihova imena. Inače za one koji ne znaju, riječ je o jedinom azilu za životinje na području Metkovića i natječajna sredstva bi im uvelike pomogla

– Velika prilika za nas i naše njuškice. To bi značilo mnogo ampulica i cjepiva za njih jer se nagrada može iskoristiti samo za veterinarske troškove. Hvala vam unaprijed, – zahvaljuje ekipa Dom za PET.

Također, ovu priliku koristimo da dopišemo broj računa za donacije, jer udruga Dom za PET funkcionira isključivo na donacijama građana i vlastitim sredstvima koja su nekad ograničena u odnosu na sve troškove. Stoga ako ste u prilici, koliko tko može, podržite rad ovih vrijednih ljudi i spasite barem jednu šapicu!

Udruga Dom za PET
IBAN: HR4423 60000 1102 7343 78 (ZABA)
PayPal: sapiceusrcu@net.hr

—–

UKLJUČILI SMO KOMENTIRANJE!
Od sada svoj fb komentar možete ostaviti i na stranici Metković NEWS.

IZNENADNA SMRT GRADONAČELNIKA ZAGREBA

Jambo se dirljivom porukom oprostio od prijatelja Bandića: ‘Tvoja pomoć gradu Metkoviću ostat će zauvijek upamćena’

Objavljeno prije

Bivši gradonačelnik Metkovića Stipo Gabrić Jambo se dirljivom porukom oprostio od iznenada preminulog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Nisam ni slutio da će naš zadnji susret uistinu biti i posljednji…

Tvoja pomoć gradu Metkoviću ostat će zauvijek upamćena, a Zagreb si svojom vizijom učinio gradom koji je na ponos svima nama.

Sve što si u životu postigao, postigao si svojim radom. Vrijednim rukama. Ranim buđenjima i ne stajanjem do noćnih sati. To se ne uči, s tim se čovjek rodi.

Zagreb će vidjeti još puno gradonačelnika, ali upitno je hoće li se opet pojaviti tebi sličan. Ako bude volio Zagreb samo dijelom koliko si ga ti volio, voljet će ga neizmjerno.

Tako si volio i svoje prijatelje i na tome ti hvala.

U tvoju čast danas dižem čašu, Gradonačelniče, Prijatelju, Brate.

Neka ti je laka hrvatska zemlja.

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas u bolnici Sveti Duh od posljedica srčanog udara.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije