Ostanimo u kontaktu

NATJEČAJ HEROJ ŠAPICE!

Podržimo naš azil za životinje ‘Dom za PET’ u utrci za vrijedna sredstva!

Objavljeno prije

Podržimo udrugu Dom za PET u utrci za vrijedna sredstva natječaja Heroj Šapice gdje u završnom krugu, među 15 udruga imaju priliku osvojiti 15.000 kuna.

Potrebno je otići na stranicu natječaja na linku Heroj Šapice, na listi pronaći udrugu Dom za PET te kliknuti na šapicu pored njihova imena. Inače za one koji ne znaju, riječ je o jedinom azilu za životinje na području Metkovića i natječajna sredstva bi im uvelike pomogla

– Velika prilika za nas i naše njuškice. To bi značilo mnogo ampulica i cjepiva za njih jer se nagrada može iskoristiti samo za veterinarske troškove. Hvala vam unaprijed, – zahvaljuje ekipa Dom za PET.

Također, ovu priliku koristimo da dopišemo broj računa za donacije, jer udruga Dom za PET funkcionira isključivo na donacijama građana i vlastitim sredstvima koja su nekad ograničena u odnosu na sve troškove. Stoga ako ste u prilici, koliko tko može, podržite rad ovih vrijednih ljudi i spasite barem jednu šapicu!

Udruga Dom za PET
IBAN: HR4423 60000 1102 7343 78 (ZABA)
PayPal: sapiceusrcu@net.hr

—–

UKLJUČILI SMO KOMENTIRANJE!
Od sada svoj fb komentar možete ostaviti i na stranici Metković NEWS.

ROADPOL – ZAVRŠILI DANI SIGURNOSTI U PROMETU 2020.

Ovogodišnje brojke nesreća u prometu značajno bolje od prošlogodišnjih

Objavljeno prije

Od 16. do 22. rujna proveden je projekt ROADPOL-a Dani sigurnosti u prometu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Tijekom provedbe projekta prometna policija provela je brojne preventivno-represivne aktivnosti u cilju smanjenja broja poginulih i teško ozlijeđenih osoba u prometu na cestama, a nagalasak je bio na Danu bez poginulih u prometu koji se obilježio 17. rujna kada nije bilo prometnih nesreća sa smrtno stradalim osobama.

Ovogodišnji prometni parametri su značajno bolji od onih prošlogodišnjih. Naime, od početka godine na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dogodilo se 357 prometnih nesreća što je za 41% manje nego prošle godine kada ih se dogodilo 615. Broj ozlijeđenih osoba također je smanjen i to za 44% sa prošlogodišnjih 448 na ovogodišnjih 249, dok je broj smrtno stradalih smanjen za čak 60% sa prošlogodišnjih 10 na ovogodišnjih 4.

Unatoč povoljnim prometnim pokazateljima policija nastavlja sa svojim preventivnim i represivnim aktivnostima i poručuje:

Poštujte prometne propise!

Ostani živ i spasi živote drugih! 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije