Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

UDRUGA 'DOBRA'

Podjela 30 humanitarnih paketa nemoćnim i starijim osobama

Objavljeno prije

2903_Udruga Dobra, podjela paketa 1

Udruga Dobra u suradnji s Gradskom organizacijom Crvenog križa Metković pred Uskrs nemoćnim i starijim osobama dijeli pakete s kućanskim i higijenskim potrebštinama.

Simona Pavlović iz Udruge Dobra rekla je da će se na područjima Općine Zažablje, Općine Pojezerje i Općine Kula Norinska potrebitima podijeliti 30 paketa.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Zahvaljujem Crvenom križu što nas je zvao i što i dalje surađuje s nama, ovih će 30 paketa podijeliti naše gerontodomaćice i naši volonteri. Paketi će se podijeliti u četvrtak i petak tako da svim korisnicima ove higijenske i kućanske potrebštine dođu prije Uskrsa – rekla je Pavlović.

Radi o akciji sličnoj akciji Uljepšaj baki Božić kojoj je cilj prikupljanje higijenskih potrepština i/ili prehrambenih proizvoda za korisnike programa Pomoć u kući.

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije