Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

OBAVIJEST

Počinju radovi na odlagalištu Dubravica

Objavljeno prije

Ovim putem obavještavamo građane Metkovića i okolnih naselja o početku izvođenja radova sanacije odlagališta neopasnog otpada „Dubravica“ u Gradu Metkoviću i to prva tehnološka cjelina, nadvišenje Odlagališta.

Opisanim radovima  je bilo nužno pristupiti kako bi omogućili daljnje odlaganje na odlagalištu Dubravica u skladu sa svim pozitivnim zakonskim propisima, do izgradnje županijskog centra za gospodarenje otpadom.

Za vrijeme izvođenja radova, zbog otkopavanja otpada i njegovog prebacivanja na drugo mjesto unutar tijela odlagališta, mogu se pojaviti neugodni mirisi koji se kod ovakvih radova ne mogu izbjeći.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Konstantno tijekom radova ćemo pratiti kvalitetu zraka te o istom pravovremeno obavještavati javnost.

Zbog svega navedenog molimo vas za strpljenje!

Grad  Metković

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije