Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST

Počinju radovi na odlagalištu Dubravica

Objavljeno prije

Ovim putem obavještavamo građane Metkovića i okolnih naselja o početku izvođenja radova sanacije odlagališta neopasnog otpada „Dubravica“ u Gradu Metkoviću i to prva tehnološka cjelina, nadvišenje Odlagališta.

Opisanim radovima  je bilo nužno pristupiti kako bi omogućili daljnje odlaganje na odlagalištu Dubravica u skladu sa svim pozitivnim zakonskim propisima, do izgradnje županijskog centra za gospodarenje otpadom.

Za vrijeme izvođenja radova, zbog otkopavanja otpada i njegovog prebacivanja na drugo mjesto unutar tijela odlagališta, mogu se pojaviti neugodni mirisi koji se kod ovakvih radova ne mogu izbjeći.

Konstantno tijekom radova ćemo pratiti kvalitetu zraka te o istom pravovremeno obavještavati javnost.

Zbog svega navedenog molimo vas za strpljenje!

Grad  Metković

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije