Ostanimo u kontaktu

UDRUGA DOBRA

Počinje humanitarna akcija ‘Uljepšaj baki Božić’

Objavljeno prije

Uljepšaj baki Božić

Udruga DOBRA ,u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Metković, i ove godine tradicionalno provodi akciju Uljepšaj baki Božić.

Cilj akcije je prikupljanje higijenskih potrepština i/ili prehrambenih proizvoda za korisnike programa Pomoć u kući i za socijalno ugrožene starije i nemoćne osobe s ruralnoga područja doline Neretve.
Potrepštine će se prikupljati u prostorijama Volonterskog centra Dobra, Ante Starčevića 5 (stara gradska knjižnica), od 9 do 12 sati svakog radnog dana. Akcija prikupljanja traje od 12. – 21. prosinca 2017. godine.
Prikupljene pakete dijeliti će volonteri i gerontodomaćice Udruge DOBRA.
Pozivamo Vas da zajedno uljepšamo božićne blagdane onima kojima je to najpotrebnije.

Udruga DOBRA

BLIŽI SE OTVORENJE

Već danas rezervirajte svoj termin u Svadbenom salonu hotela President Čapljina

Objavljeno prije

Svadbeni salon hotela President Čapljina bliži se otvorenju, a Vi svoj termin za svečanu večeru, jedan od najljepših dana u životu možete rezervirati još danas, jer s Vama smo već od 1. svibnja!

Radovi se bliže kraju, vrijedno radimo na svakom detalju kako bismo Vam za manje od tri mjeseca u punom sjaju predstavili ekskluzivni i najmoderniji svadbeni salon hotela President. Prelijepi ambijent, vrhunska oprema, ljubazno osoblje, bogat izbor hrane i pića osigurat će da se dan Vašeg vjenčanja dugo pamti.

Planirajte skup svatova u našem restoranu, smjestite vaše goste u luksuzno opremljene sobe i apartmane, jer smo za Vas organizirali sve na jednom mjestu.

Obratite nam se s punim povjerenjem, na dolje navedene kontakte, ili nas posjetite na društvenim mrežama Facebook ili Instagram profil Hotel President Čapljina.

Kontakti

mob: +387 63 047 047
mob: + 387 63 399 299
mail: info@hotel-president.ba

Hotel President Čapljina

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije