Ostanimo u kontaktu

GLAVNA NAGRADA 15 TISUĆA KUNA!

Počinje Božićno-novogodišnja nagradna igra u Dalmata Jura Shop-u

Objavljeno prije

Božićno-novogodišnja nagradna igra, Dalmata Jura Shop

Dalmata Jura Shop za svoje kupce organizira Božićno-novogodišnju nagradnu igru koja počinje od sutra, subote 26. studenoga i traje do na Staru godinu, odnosno 31. prosinca 2016-te, kada će biti organizirano i izvlačenje nagrada u 11:30 sati. Kao i prijašnjih godina, uz vrijedne nagrade ispred trgovačkog centra u Gabela Polju sve posjetitelje očekuje zabavni program uz piće i roštiljadu.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi oni koji ostvare kupnju iznad 100 kuna. A sada ono najzanimljivije, prva nagrada iznosi 15.000 kuna, bon s kojim dobitnik može ostvariti kupnja u kompletnoj ponudi Dalmata Jura Shop-a. Uz prvu nagradu kupce očekuje još preko 60 vrijednih nagrada, stoga od sutra svi u Jura Shop!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije