Ostanimo u kontaktu

RADOVI U VIDU

Početak radova na proširenju ulica

Objavljeno prije

Foto: vid.hr

Foto: vid.hr

Prošli tjedan, po nalogu Grada Metkovića, pristupilo se proširenju ulica u Vidu na njihovom najužem dijelu na kojem je bilo moguće intervenirati teškom mehanizacijom, a ne ulaziti u privatna vlasništva.

Prvi dio radio se u Ulici Ante Taslaka od Križa do Pilićare te Franje Tuđmana od Briga do župnog groblja. Radovi u ulici Ante Taslaka nastavit će se dalje do Potoka te od ulice Hrvatskih mučenika do Brnasa.

Pozivaju se svi mještani koji imaju vozila ili slično parkirana uz prometnice da ih pomaknu te ukoliko na pojedinim dijelovima ima uvlačenja vlasništva u put da se jave voditeljima radova da se usuglase kako bi se putovi na sveopće zadovoljstvo uredili radi sigurnijeg prometa. Lijepo bi bilo kada bi oni koji imaju dvorišta ili slične prostore da ih otvore za  parkiranje svojih vozila umjesto da ih drže na ulici jer time ugrožavaju promet i njegovu sigurnost.

Radovi na proširenju cesta nisu jedina novost u Vidu. U nedjelju je nekoliko mladih pristupilo uređenju prostora teretane. Sprave su neko vrijeme bile premještene u drugi dio te ih je trebalo vratiti. Na mjestu otvora na sjevernoj strani postavljen je i prozor. Uređenje će potrajati još desetak dana do povratka iz Vukovara i tada će se organizirati sastanak i utvrditi uvjeti korištenja. Ujedno se ispraznila susjedna prostorija koja je služila kao smještaj gostiju kako bi u nju preselili Mladi, a njihova dosadašnja prostorija prenamjenit će se za stolni tenis.

preneseno s vid.hr

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije