Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

RADOVI U VIDU

Početak radova na proširenju ulica

Objavljeno prije

Foto: vid.hr

Foto: vid.hr

Prošli tjedan, po nalogu Grada Metkovića, pristupilo se proširenju ulica u Vidu na njihovom najužem dijelu na kojem je bilo moguće intervenirati teškom mehanizacijom, a ne ulaziti u privatna vlasništva.

Prvi dio radio se u Ulici Ante Taslaka od Križa do Pilićare te Franje Tuđmana od Briga do župnog groblja. Radovi u ulici Ante Taslaka nastavit će se dalje do Potoka te od ulice Hrvatskih mučenika do Brnasa.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivaju se svi mještani koji imaju vozila ili slično parkirana uz prometnice da ih pomaknu te ukoliko na pojedinim dijelovima ima uvlačenja vlasništva u put da se jave voditeljima radova da se usuglase kako bi se putovi na sveopće zadovoljstvo uredili radi sigurnijeg prometa. Lijepo bi bilo kada bi oni koji imaju dvorišta ili slične prostore da ih otvore za  parkiranje svojih vozila umjesto da ih drže na ulici jer time ugrožavaju promet i njegovu sigurnost.

Radovi na proširenju cesta nisu jedina novost u Vidu. U nedjelju je nekoliko mladih pristupilo uređenju prostora teretane. Sprave su neko vrijeme bile premještene u drugi dio te ih je trebalo vratiti. Na mjestu otvora na sjevernoj strani postavljen je i prozor. Uređenje će potrajati još desetak dana do povratka iz Vukovara i tada će se organizirati sastanak i utvrditi uvjeti korištenja. Ujedno se ispraznila susjedna prostorija koja je služila kao smještaj gostiju kako bi u nju preselili Mladi, a njihova dosadašnja prostorija prenamjenit će se za stolni tenis.

preneseno s vid.hr

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije