Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

SVE SPREMNO ZA MAŠKARE

Počelo postavljanje velikog šatora na Trgu kralja Tomislava

Objavljeno prije

Šator, maškare 5

Pokladne svečanosti započinju 3. veljače, a večeras je, moglo bi se reći, gotovo pod okriljem noći počelo postavljanje velikog šatora na Trgu kralja Tomislava.

Šator će zauzimati 90% površine trga i u potpunosti bi trebao biti postavljen sutra popodne, a u njemu će se deset dana, od 3. veljače do 13. veljače, održavati maškarske zabave, koncerti i kuhati vrhunska jela.

Metkovsko pokladno društvo ove godine je zbilja upregnulo uzde, a nama preostaje samo pripremiti maske! Program koji su nam pripremili možete pogledati ovdje.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije