Ostanimo u kontaktu

GRADSKE PROMETNICE

Počela izgradnja kružnih tokova u centru Metkovića

Objavljeno prije

Jučer je u Ulici dr. Ante Starčevića počela izgradnja dva kružna toka. Pritom će se urediti i ostali dijelovi Ulice dr. Ante Starčevića te Ulica Matice Hrvatske i Kralja Zvonimira.

Radovi će se izvoditi u tri faze, a izgradnja počinje s kružnim tokom na križanju Ulice dr. Ante Starčevića i don Radovana Jerkovića. Sveukupno trajanje radova bi trebalo biti šest mjeseci.

Investitori radova su ŽUC (s 35%) i Grad Metković (s 65%), a izvođači radova su Dubrovnik ceste d.d. i Asfalt inženjering d.o.o. 

Nadzor radova obavljat će Ivan Goluža, dipl.ing.građ., a kako doznajemo ukupna vrijednost radova je 4,9 mil kuna bez PDV-a.

NERETVANSKI PUB KVIZ

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto pripalo je ekipi ‘Rocky – Rambo 2-1’

Objavljeno prije

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto je pripalo ekipi ROCKY-RAMBO 2-1, koja je u konkurenciji 19 kvizaških ekipa upisala 103,5 bodova. Za prvo mjesto su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motela Delta.

Drugo mjesto je zauzela ekipa ONA I ON I ON I JA sa 101 bodom te su uz turu pića od Motela Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Fooda Ljiljana.

Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 99,5 bodova je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER za 13. mjesto je tura pića otišla ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Sljedeći Delta kviz 34/2019 igra se u petak 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije