Ostanimo u kontaktu

KAPELICA KOD ČASNIH SESTARA

Pobožnost Križnoga puta za učenike OŠ Stjepana Radića

Objavljeno prije

Danas, 28. veljače 2020. godine prvi je petak ove Korizme te se održava pobožnosti Križnoga puta. Tako je pobožnost Križnoga puta održana u kapelici kod časnih sestara u 12 sati.

Molitvu je predvodio župnik fra Ante Bilokapić , a sudjelovali su i učenici OŠ Stjepana Radića: Gabrijela Mandić, Petra Veraja, Ema Udženija, Hanna Rodin, Anton Rendulić i Goran Martinović te č.s. Mila Deak.

Svakoga petka do kraja Korizme u 12 sati u kapelici će se održavati ova pobožnost pa su pozvani svi učenici, ali i svi ostale sugrađane kojima odgovara ovaj termin da se pridruže u molitvi.

RUSKI GIGANT DOLAZI U SUSJEDSTVO

Gazprom preuzima četiri benzinske pumpe OKTAN

Objavljeno prije

Konkurencijsko vijeće Bosne i Hercegovine je zaprimilo prijavu koncentracije podnesenu od strane privrednog subjekta ‘G-Petrol d.o.o.’ Sarajevo (GAZPROM), koja se odnosi na preuzimanje četiri benzinske pumpe.

Riječ je o OKTAN benzinskim pumpama u Doljanima i Gabela Polju u čapljinskoj općini te Veljaci u općini Ljubuški i pumpi Grude u istoimenoj općini.

Predmetna koncentracija, prema podacima iz prijave, će imati učinak na relevantnom tržištu trgovine na malo motornim gorivima u specijaliziranim prodavnicama, na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

‘G-Petrol’ je dio ruskog giganta Gazprom koji po vrijednosti među 10 firmi u svijetu a kao energetska kompanija je prva.

Najveci je proizvođač zemnog plina u svijetu, a većinski vlasnik je Ruska federacija.

.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije