Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

MTKVIZ LIGA

Pobjedu u 7. kolu odnijela ekipa ‘Migranti’

Objavljeno prije

Sinoć je odigrano 7. kolo MTKviz lige, koje se po prvi put održalo u Ćakuli. Kategorije su bile: Hrvatska, Crtani film, Književnost i jezik, Znanost, Spas od Remetinca, Sport, Mitologija, Metković nekad i sad, S neba pa u rebra, Životinjsko carstvo i posebna kategorija Završni udarac.

Pobjedu je odnijela ekipa Migranti s osvojenih 920 bodova kojima je ovo i prva pobjeda na kvizu. Drugo i treće mjesto pripalo je ekipama Pjacari sa 910 i AVŽ 810 bodova koji iz kola u kolo pokazuju dobro znanje.

Ova hladna večer prošla je u dobroj kvizaškoj atmosferi i ovim putem se zahvaljujemo hotelu Narenta, kinu Pobjeda i Ham Ham-u na nagradama za ekipe, objavio je tim MTKviza.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sljedeće kolo igra se u srijedu, 16. siječnja u 19.30 sati.

GALA HOME 740px

OBILJEŽAVANJE 30. GODIŠNJICE POGIBELJI HRVATSKOG BRANITELJA

Memorijalni biciklistički maraton “Ivica Prusac – Juma”

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U spomen na tridesetu godišnjicu pogibelji našeg branitelja Ivice Prusca-Jume, BK Relaks organizira 28.5. biciklistički maraton koji starta u 9:15 h s Trga kralja Tomislava.

Jedan od ciljeva im je dolazak ka Spomeniku poginulim braniteljima u Bagalovićima. Ondje će u 10:00 h zajedno s predstavnicima branitelja i vlasti odati počast Ivici, ali i svim ostalima iz doline Neretve koji su položili svoj život za Lijepu Našu.

Nakon počasti, slijedi ostatak vožnje po “Dolini” i zaokruživanje ovog memorijalnog maratona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije