Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

TREĆE KOLO MTKVIZa

Pobjedu odnijela ekipa ‘Nema labavo’

Objavljeno prije

Foto: MTKviz/Facebook

Foto: MTKviz/Facebook

U sinoć odigranom trećem kolu MTKviz lige sudjelovalo je 16. ekipa. Ovog puta su kategorije bile: Povijest, Kuhinja, Nesreće i katastrofe, Sport, S neba pa u rebra, Film i serije, Umjetnost, Književnost i jezik, Metković nekad i sad, Geografija i posebna kategorija, Završni udarac.
Pobjedu je odnijela ekipa Nema labavo s osvojenih 790 bodova. Drugo mjesto podijelile su ekipe Sinovi bez liske i Zvončići sa 740 bodova. Osim malih rasprava oko par pitanja (sastavljač je bio u pravu 3 od 4 puta), treće kolo prošlo je u pravoj kvizaškoj atmosferi. Posebna zahvala Urban Jungleu i Ham-Hamu na nagradama za tri prvoplasirane ekipe! Vidimo se 22. 11. u 19 i 30!

Vaš MTKviz

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije