Ostanimo u kontaktu

8. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR 'EUGEN ERJAUC'

Pobjednik turnira ekipa Jopa Stjepanović & Prijatelji

Objavljeno prije

mmteugenerjauc

Jučer je na igralištu na Orašini održana završnica 8. Malonogometni memorijalni turnir Eugen Erjauc na kojem je prvo mjesto zauzela ekipa Jopa Stjepanović & Prijatelji.

Turnir se odigrao u čast poginulog branitelja Eugena Erjauca, a u srijedu je odigrano i finale ženskog dijela turnira na kojem je prvo mjesto zauzela ekipa ŽMNK Mirlović iz Zagore o čemu možete čitati ovdje.

Sinoć se u finalu sa pobjednicima sastala ekipa Ćakula Bar, prije toga odigrana je utakmica za treće mjesto izmešu Otrić Seoca i Travara CB Tropicane (6:4) i revijalna između Veterana 4. gardijske brigade i Eugenovih prijatelja.

Konačni poredak turnira je:

  1. Jopa Stjepanović & Prijatelji
  2. Ćakula Bar
  3. Travari CB Tropicana

Najbolji igrač turnira je Marko Krilić (Jopa Stjepanović & Prijatelji), a najbolji strijelac Ante Nižić (Otrić Seoci). Nagradu za fair play u muškoj konkurenciju dobila je ekipa MNK Torcida Metkovića, a u ženskoj Hangover.

Dio ugođaja s turnira i svečanu dodjelu nagrada pogledajte u fotogaleriji.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije