Ostanimo u kontaktu

ZIMSKI DELTA PUB KVIZ 2

Pobjeda ekipe ‘Aj reci hip hop’, slijede ‘Fali V.’ i ‘Nabrušeni’

Objavljeno prije

U prepunom motelu Delta odigran je drugi po redu Zimski pub kviz, a pobjeda je tijesno otišla na stranu ekipe Aj reci hip hop, koja je upisala 94,5 boda, te su dobili poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče i piće od motela Delta.

Drugo i treće mjesto su podijelile ekipe Fali V. i Nabrušeni s tri boda manje od pobjednika, a nakon pripetavanja sretnija je bila ekipa Fali V., koja je dobila piće i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Četvrtoplasirana ekipa Nema labavo dobila je poklon paket sladoleda Carmel Ice. Ukupno je na ovom druženju sudjelovalo 18 kvizaških ekipa, a e kategoriji lakiluzer piće za dvanaesto mjesto otišla je ekipi Bludilo brale.

Sljedeći, treći zimski pub kviz u motelu Delta igra se u petak 10. siječnja s početkom u 20 sati.

NAPAD POD OKRILJEM NOĆI

Nepoznati muškarac razbijao stakla na klinici Nikice Gabrića

Objavljeno prije

Nadzorna kamera snimila je muškarca koji je željeznom pepeljarom na stalku pod okriljem noći porazbijao stakla na ulazu u Kliniku Svjetlost.

Noćas u 1.55 vandalizirana je Klinika Svjetlost u vlasništvu oftalmologa Nikice Gabrića, a Večernji list u posjedu je snimke tog trenutka.

Nadzorna kamera snimila je muškarca koji je željeznom pepeljarom na stalku pod okriljem noći porazbijao stakla na ulazu u Kliniku.

Razbijanje je trajalo oko 25 sekundi, a nakon što je razbio stakla, muškarac s fantomkom na glavi bacio je pepeljaru na vrata i dao se u bijeg.

– Čuvar se prepao, pobjegao na četvrti kat dok je on lupao željeznom pepeljarom. Koliko koštaju staklena vrata ne mogu procijeniti, ali ružno izgleda. Katastrofalno, ulaz je sav porazbijan – rekao nam je ranije Nikica Gabrić.

Policija je uzela snimku nadzorne kamere te provodi istragu kako bi utvrdila identitet vandala.

Inače, Nikica Gabrić našao se u središtu pozornosti nakon što je za iznudu prijavio glavnog urednika tjednika 7dnevno i portala dnevno.hr Marka Cigoja, njegova zamjenika Vuka Radića i direktoricu Mariju Dekanić, a koji su ga navodno ucjenjivali fotografijama masonske lože i njihove ceremonije koje su kasnije i objavljene. Gabrić je tada rekao kako ne krije da je mason, odnosno veliki meštar Velikog Orijenta Hrvatske, a potom je i bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić priznao da je član masonske lože, zbog čega je podnio ostavku na tu funkciju.

Pročitajte više i pogledajte snimku na: https://www.vecernji.hr/vijesti/porazbijao-stakla-na-ulazu-pogledajte-snimku-napada-na-kliniku-nikice-gabrica-1381352?fbclid=IwAR2rS0hZqaFS6tDtsjNFiCb1t70F8UeXO-gkHbAyZRZ7O0z_Xb6v5Wv1sOI – www.vecernji.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije