Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

Pobjeda ‘Bijelim lavovima’, drugo i treće mjesto za ‘Rusku tribinu’ i ‘Veterane’

Objavljeno prije

U osmom kvizu održanom u Motelu Delta u Opuzenu, u sklopu Neretvanske kvizaške lige, pobjedu je ostvarila ekipa Bijeli lavovi (?), koji su upisali 96 bodova. Za pobjedu su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i piće od motela Delta.

Drugo i treće mjesto su podijelile ekipe Ruska tribina i Veterani sa 85 bodova, a nakon pripetavanja bliža je bila Ruska tribina, kojoj je uz piće od motela Delta pripala i jumbo pizza od Fast fooda Ljiljana, Opuzen, dok je Veteranima pripao poklon paket sladoleda Carmel Ice.

U kategoriji lakiluzer za demo mjesto piće od motela Delta otišla je ekipi Grupa Vrata. Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 11 ekipa.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije