Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

HVALEVRIJEDNA HUMANA AKCIJA

Po uzoru na veće sredine ‘kuke dobrote’ postavljene i u Metkoviću

Objavljeno prije

Kuke dobrote na Maloj pjaci

Nakon Zagreba, Splita i ostalih većih gradova ‘kuke dobrote‘ biti će postavljene i u našem gradu. Ideja je da se na kuke koje su postavljene anonimno okači čista odjeća i obuća, hrana s neograničenim rokom trajanja ili ona koja može potrajati poneki dan u slučaju da vrećice duže ‘pričekaju’ svoga korisnika.

Inicijativa djeluje na temelju razmjene, ‘dođeš i ostaviš‘ ili ‘dođeš i uzmeš‘, što je praksa koja je odavno poznata u svijetu. Novi zamah doživjela je tijekom posljednjih nekoliko godina, posebice u Europi nakon što je gospodarska kriza uzela svoj danak, a brojni imigranti se ponadali naći sigurnost i zaštitu na Starom kontinentu. Lokacija kuka dobrote u Metkoviću je Mala tržnica.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Iako za sada nije poznato tko stoji iza hvalevrijedne akcije, to za njezin cilj i nije naročito važno. Na ovaj način omogućeno je da se na javnim mjestima bez posrednika dijeli pomoć. Nadamo se da naši sugrađani neće zloupotrijebiti taj plemenit čin.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije