Ostanimo u kontaktu

PLES ZA ŽIVOT - PLES ZA ANTU

Humanitarni party u Coco clubu

Objavljeno prije

Ante Kaleb

Lijepo je vidjeti kako su svi ujedinjeni kada je život našeg sugrađanina u pitanju! Dalmatinska ekipa Heart4Beat bacila se u humanitarnu akciju pomoći svom prijatelju kojeg je naglo zadesila jedna izrazito nesretna situacija. Naime, Ante Kaleb iz Metkovića, koji upravo čeka dijete sa zaručnicom Lucijom, upravo je saznao da hitno mora operirati karcinom kralješnice. Kako to obično biva, sama je operacija izrazito skupa – 35000kn – a taj iznos ne može sam osigurati u tako kratkom roku. Stoga je Heart4Beat u suradnji s građanima Metkovića došao na ideju organizacije partija gdje će posjetitelji plesati za život!

Operacija će se odviti 10.5. u Zagrebu – ukoliko niste u prilici osobno prisustvovati partiju, a možete zamisliti koliko je potrebna svaka kuna, uplatite koliko možete odvojiti na slijedeći račun:

NEDJELJKO KALEB IBAN HR4023400093218022233
SVRHA UPLATE: ZA ANTU KALEBA
Za inozemstvo: PBZGHR2X

Humanitarni party Ples Za Život – Ples Za Antu odvit će se 12.5. u Coco klubu u Metkoviću, a sav će prihod biti namijenjen liječenju Ante Kaleba i dodatnim troškovima koji slijede. Za pultom će se naći DJ Jock, Jolly Joke, Okac, Vedritunes, Maroje i Čx. Pridružite se pozitivnim vibracijama i pomognite Anti da sve prebrodi što lakše i mirno dočeka rođenje svog djeteta u kolovozu!

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

Najčitanije