Ostanimo u kontaktu

BOŽIĆNA PRIREDBA U VRTIĆU 'LEUT'

Ples, pjesma i recitacije u slavu rođenja Malog Isusa

Objavljeno prije

U petak, 20. prosinca u Dječjem vrtiću Leut Metković, roditelji i prijatelji Vrtića, uživali su u Božićnoj priredbi!

Leutići su sa svojim odgojiteljicama Marijanom Bulić i Kristinom Vukojević pripremili prigodan program.

Plesalo se, pjevalo, recitiralo, soliralo – sve u slavu rođenja Malog Isusa. U Leutu se posebno raduju poklonima koje im je donio Mali Isus (u suradnji Dubrovačko-neretvanske Županije i Udruge Prijatelj Metković).

Tu radosnu vijest rekla nam je osnivačica i ravnateljica vrtića gđa. Nada Pažin.

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Važna obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika

Objavljeno prije

Župa sv. Ilije Metković objavila je obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika. Vijest prenosimo u cijelosti.

Poštovani roditelji!

Drago nam je da je vaše dijete upisano među ovogodišnje kandidate za Prvu ispovijed i Prvu svetu pričest. Na taj način svjedočite o važnosti duhovnog rasta i izgradnje svoga djeteta u povezanosti s Isusom Kristom u njegovoj Crkvi.

Zbog izvanrednog stanja uzrokovanog opasnošću zaraze koronavirusom, u većini župa slavlje Prve svete pričesti nije se moglo održati u redovito vrijeme. Budući da su ublažene mjere donesene protiv širenja zaraze koronavirusom te je ponovno omogućeno javno slavljenje misa s narodom u crkvama, pokazala se prilika da ponovno razmotrimo mogućnost slavlja Prve svete pričesti u našoj župi.

Ovime vas molimo da svojim potpisom potvrdite želju i dadnete svoj pristanak da vaše dijete, u sadašnjim okolnostima, pristupi Prvoj ispovijedi i Prvoj svetoj pričesti. Također svojim potpisom jamčite da ćete se pridržavati propisanih mjera za ta slavlja.

Molimo Vas da ovaj dopis što prije vratite župniku. Ovisno o vašoj odluci, izvijestit ćemo Vas o daljnjem postupku priprave i održavanja slavlja.

Obrazac suglasnosti za roditelje

U utorak, 26. svibnja, nakon večernje sv. mise i pobožnosti sv. Anti bit se sastanak roditelja ovogodišnjih prvopričesnika u crkvi sv. Ilije!

Fra Ante Bilokapić, župnik

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije