Ostanimo u kontaktu

PREMIJER PLENKOVIĆ POSJETIO OPUZEN

Plenković: Uvjeren sam da će uvjerljivu prednost koju ima iz prvoga kruga pretočiti u snažnu pobjedu u drugom krugu

Objavljeno prije

Premijer Andrej Plenković danas je boravio u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te tom prilikom uz Dubrovnik i Metković posjetio i Opuzen gdje je zajedno s generalom Damirom Krstičevićem, saborskim zastupnikom Brankom Bačićem te načelnikom općine Slivno Smiljanom Mustapićem i zamjenicom župana Žaklinom Marević pružio jaku potporu kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Opuzena Ivi Mihaljeviću te također kandidatu HDZ-a za župana Nikoli Dobroslaviću, koji se u nedjelju natječu u drugom krugu lokalnih izbora.

Tom prilikom gradonačelnik Opuzena Ivo Mihaljević je izjavio:

– U proteklom periodu uz podršku Vlade Andreja Plenkovića Opuzen je ostvario značajne rezultate, gotovo pa povijesne za Opuzen, više od 200 milijuna investicija je utijeku, poput uređenja Male Neretve, aglomeracije, poduzetničke zone, reciklažnog dvorišta… Isto tako u najavi imamo projekte u ruralnom zazvoju, turizmu, kohegijskom fondu itd. Ja se nadam da će naši građani to prepoznat i izaći u nedjelju na izbore i izabrat mene za gradonačelnika Opuzena i Nikolu Dobroslavića za župana dubrovačko-neretvanskog, – rekao je gradonačelnik Mihaljević.

Okupljenima se obratio i župan Nikola Dobroslavić:

– Zahvaljujem predsjedniku naše stranke da je došao ovdje u Opuzen u utvrdu HDZ-a, kao što je i cijela naša županija, dati potporu nama kandidatima u drugom krugu. Najvažnije je da nam Vlada kao i do sada daje potporu za razvoj ove županije. Gradonačelnik Opuzena je puno radio u proteklom periodu, Opuzen je sredina sa najviše europskih projekata u županiji i ja mogu samo kolegi čestitati na onome što je radio. Kada su u pitanju izbori, u drugom krugu je odnio najviše glasova. Ja sam također zahvalan Opuzencim što su meni dali najveću potporu i siguran sam da će i on, kao i ja ponovno dobiti povjerenje birača, – rekao je župan Dobroslavić.

Premijer Andrej Plenković na kraju se obrato riječima:

– Evo drago mi je da smo danas u Opuzenu. Moja puna podrška gospodinu Ivi Mihaljeviću za još jedan mandat gradonačelnika Opuzena. Uvjeren sam da će uvjerljivu prednost koju ima iz prvoga kruga pretočiti u snažnu pobjedu u drugom krugu i time potvrditi da su projekti koje je provodio u ovom mandatu ali i mandatima prije toga dali značajan doprinos kvaliteti života ovdje u Opuzenu. Također, snažna potpora i Nikoli Dobroslaviću za još jedan mandat župana Dubrovačko-neretvanske županije. Mislim da su i župan Dobroslavić i gradonačelnik Mihaljević jedni od najiskusnijih političara ovdje na jugu Hrvatske i da sa svojim iskustvom i projektima, ali što je najvažnije sa postinućima, ulijevaju povjerenje prema biračima i da će u kvalitetnoj suradnji s Vladom RH nastaviti pridonositi razvoju Dubrovačko-neretvanske županije i Opuzena. Mi ćemo im sa svoje strane, kroz sve resore, kroz sve sektore pomoći, osobito ovdje u Dolini Neretve kada je riječ o poljoprivredi, kada je riječ o ulaganjima u infrastrukturu, gospodarstvu i na taj način učiniti život kvalitetnijim i boljim, rekao je premijer Plenković.

Cjelovite izjave donosimo u video prilogu iznad.

PRIJENOS UŽIVO

Konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Dubrovačko – neretvanske županij

Objavljeno prije

Danas točno u podne na rasporedu je Konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Dubrovačko – neretvanske županije.

Sjednicu možete pratiti putem navedenog linka, odnosno u video prilogu koji se nalazi u sklopu ove objave od 12 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije