Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ

‘Pjacari’ prvi, ‘Bogovi’ drugi, treća ekipa ‘Ladno točeno’

Objavljeno prije

U četvrtak, 9. svibnja odigrano je još jedno kolo MTKviza. Nakon završnog udarca prvo mjesto je pripalo Pjacarima, drugo Bogovima, dok je treće mjesto pripalo ekipi Ladno točeno.

Večerašnje kategorije su bile: Sport, Povijest, Najbolji frend, Književnost, Asocijacije, S neba pa u rebra, Hrvatska i druge.

Čestitamo pobjednicima kao i svim natjecateljima.

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije