Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

MTKVIZ LIGA

‘Pjacari’ ponovno na vrhu ljestvice

Objavljeno prije

Sinoć je u Ćakuli odigrano 10. kolo MTKviz lige. Ovaj put su kategorije bile: Kuhinja, Film, Di je Marko Grubnić, Metković, Biologija, Geografija, Sport, Nobelovci, S neba pa u rebra, Književnost i jezik i posebna kategorija Završni udarac.

Pobjedu je odnijela ekipa Pjacari s osvojenih 900 bodova i nakon dužeg vremena se vratili na prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je ekipi Migranti sa 830, a treće Smokovu sa 760 bodova koje iz kola u kolo pokazuju dobro znanje.

– Večer je prošla u dobroj natjecateljskoj atmosferi, a u nizu svakojakih pitanja kategorija S neba pa u rebra donijela je poklon iznenađenja kojega je osvojila ekipa Lole. Ovim putem se zahvaljujemo hotelu Narenta, kinu Pobjeda, pizzeriji Milano, CB Ćakula i Ham Ham-u na nagradama za ekipe, objavili su putem svoje fb stranice kreatori kviza.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sljedeće 11. kolo igra se 07. veljače u 19:30 sati.

GALA HOME 740px

VIKEND PIKNIK FEST

Mihael Borna Bjeliš pobjednik Šahovskog turnira za kadete, drugi Jakov Crnjac, a treći Jakov Šiljeg

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja 31. obljetnice A satnije ZNG Metković, prve postrojbe HV-a u dolini Neretve, Udruga veterana 4. gardijske brigade DNŽ i HŠK Metković organizirali su turnire u šahu za kadete i seniore.

Šahovski turnir za kadete održao se u subotu, u sklopu Vikend piknik festa u Gradskome parku, a prvo mjesto pripalo je Mihaelu Borni Bjelišu.

Njegov suparnik iz finala, Jakov Crnjac osvoji je drugo mjesto, a treće je pripalo Jakovu Šiljegu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pobjednicima su pokale uručili predstavnici Udruge veterana 4. gardijske brigade DNŽ, Boro Obrvan i Ante Pehar.

Čestitamo svima sudionicima, te ovom prilikom najavljujemo šahovski turnir za seniore koji će se održati u prostorijama HŠK Metković u nedjelju od 10 sati.

GALA HOME 740px

Program prvog Vikend piknik festa vodila je direktorica Turističkoga ureda Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije