Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FINALE MTKVIZ LIGE

‘Pjacari’ pobjednici 4. sezone MTKviz lige, drugi ‘AVŽ’, treća ekipa ‘Blondies’

Objavljeno prije

Nakon 12 odigranih kola i 1212 pitanja iz 35 različitih kategorija, polako, ali sigurno, došli smo do kraja 4. MTKviz lige. U večerašnjem kolu pobjedu je odnijela ekipa Migranti sa 880 bodova. Drugo mjesto su podijelile ekipe AVŽ i ZVONČIĆ sa 770,a treće mjesto dijele  ekipe DILDO BAGINS i PJACARI sa 760 bodova.

Najbolje znanje tijekom Lige pokazala je ekipa PJACARI, pobjedivši u 3 kola Lige osvojivši ukupno nedostižnih 9630 bodova. Predvođeni kapetanom Donaldom Čavarom, pobjednici su nastupali u sastavu: Ivica Brnas-Fudo, Ante Komazin, Sanja i Frane Pivac.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Od znanja očito pucaju i članovi ekipe AVŽ, koja je kontinuirano dobrom igrom u svim kolima osvojila vrlo vrijedno 2. mjesto s 9140 bodova. U kategorijama poput Metković nekad i sad i Sport uživali su: Simona Pavlović, Dragana Marević, Pavo Dujmović, Branka Franković, Darko Medak i Edita Toplak. 

Treće mjesto u ukupnom poretku osvojila je ekipa BLONDIES sa osvojenih 8880 bodova. U Modi ,Umjetnosti, a ponekad i u Sportu uživale su : Ivona Vladimir, Andrea Gluščević, Marijana Dodig, Karolina Vekić, Vilma Talajić-Martić i Žana Dodig.

Svakako treba istaknuti ekipu MIGRANTE koja je pobijedila u dva kola, ali izostanak na početku natjecanja ih je koštao boljeg plasmana. Sve pohvale idu i ekipama ZVONČIĆI i BOGOVI na osvojenom četvrtom i petom mjestu.

Čestitamo pobjednicima, ali i svim ostalim ekipama na zavidnom znanju. :)

Ovim putem zahvaljujemo se svim našim sponzorima koji su nas pratili kroz cijelu ligu, a to su redom: HAM-HAM, PIZZERIA MILANO, HOTEL NARENTA, MAMA MIA, KINO POBJEDA, FOTO VERAJA i CB ĆAKULA.

Hvala svim metkovskim portalima koji su nas pratili iz kola u kolo a dio atmosfere od sinoć pogledajte na njihovim stranicama.

MTKviz

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije