Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

FINALE MTKVIZ LIGE

‘Pjacari’ pobjednici 4. sezone MTKviz lige, drugi ‘AVŽ’, treća ekipa ‘Blondies’

Objavljeno prije

Nakon 12 odigranih kola i 1212 pitanja iz 35 različitih kategorija, polako, ali sigurno, došli smo do kraja 4. MTKviz lige. U večerašnjem kolu pobjedu je odnijela ekipa Migranti sa 880 bodova. Drugo mjesto su podijelile ekipe AVŽ i ZVONČIĆ sa 770,a treće mjesto dijele  ekipe DILDO BAGINS i PJACARI sa 760 bodova.

Najbolje znanje tijekom Lige pokazala je ekipa PJACARI, pobjedivši u 3 kola Lige osvojivši ukupno nedostižnih 9630 bodova. Predvođeni kapetanom Donaldom Čavarom, pobjednici su nastupali u sastavu: Ivica Brnas-Fudo, Ante Komazin, Sanja i Frane Pivac.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Od znanja očito pucaju i članovi ekipe AVŽ, koja je kontinuirano dobrom igrom u svim kolima osvojila vrlo vrijedno 2. mjesto s 9140 bodova. U kategorijama poput Metković nekad i sad i Sport uživali su: Simona Pavlović, Dragana Marević, Pavo Dujmović, Branka Franković, Darko Medak i Edita Toplak. 

Treće mjesto u ukupnom poretku osvojila je ekipa BLONDIES sa osvojenih 8880 bodova. U Modi ,Umjetnosti, a ponekad i u Sportu uživale su : Ivona Vladimir, Andrea Gluščević, Marijana Dodig, Karolina Vekić, Vilma Talajić-Martić i Žana Dodig.

Svakako treba istaknuti ekipu MIGRANTE koja je pobijedila u dva kola, ali izostanak na početku natjecanja ih je koštao boljeg plasmana. Sve pohvale idu i ekipama ZVONČIĆI i BOGOVI na osvojenom četvrtom i petom mjestu.

Čestitamo pobjednicima, ali i svim ostalim ekipama na zavidnom znanju. :)

Ovim putem zahvaljujemo se svim našim sponzorima koji su nas pratili kroz cijelu ligu, a to su redom: HAM-HAM, PIZZERIA MILANO, HOTEL NARENTA, MAMA MIA, KINO POBJEDA, FOTO VERAJA i CB ĆAKULA.

Hvala svim metkovskim portalima koji su nas pratili iz kola u kolo a dio atmosfere od sinoć pogledajte na njihovim stranicama.

MTKviz

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

383 nova slučaja zaraze koronavirusom, 98 osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 383 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 164 osobe iz Dubrovnika, 98 iz Metkovića, 39 iz Župe dubrovačke, 22 iz Konavala i Ploča, devet iz Korčule, osam iz Opuzena, šest iz Kule Norinske, četiri iz Dubrovačkog primorja, tri iz Lumbarde i Stona, dvije iz Smokvice te jednoj iz Blata, Orebića i Slivnog.

Preminula je jedna muška osoba iz Vele Luke (rođ. 1942.g.).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izliječene su 423 osobe: 200 iz Dubrovnika, 41 iz Župe Dubrovačke, 39 iz Konavala, 27 iz Korčule, 16 iz Metkovića, 15 iz Vela Luke, 12 iz Dubrovačkog Primorja, 11 iz Stona, devet iz Blata i Orebića, osam iz Ploča i Lumbarde, sedam s Lastova, šest iz Opuzena, četiri iz Kule Norinske, tri s Mljeta i iz Smokvice, dvije iz Zažablja te jedna iz Trpnja, Slivnog i Janjine.

U posljednja 24 sata obrađena su 824 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 206 006 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 59 osoba pozitivnih na koronavirus, sedam pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb te su na respiratoru.

U samoizolaciji je 2805 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 1006 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

 

 

 

 

 

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije