Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

SEDMO KOLO MTKVIZA

Pjacari, AVŽ i Smokovo najuspješnije ekipe, mnogo iznenađenja od organizatora, ali i za organizatore

Objavljeno prije

Sinoć je u prepunoj Ćakuli održano sedmo kolo pete sezone MTKviza.

Prva tri mjesta pripala su ekipama Pjacari, AVŽ i Smokovo, s tim da su prve dvije ekipe imale isti broj bodova (830). Tijekom večeri su za natjecatelje pripremljena iznenađenja kao što je bilo i najavljeno, a to su bili fažol koji je pripremio restoran Narenta i sponzoriralo Turističko naselje Klek te pića s OPG-a Jelaš. Tu nije bio kraj iznenađenjima, ali ovaj put iznenađenje je bilo za organizatora Nikolu Jelaša kojem je jučer bio rođendan.

Najuspješnije ekipe su kao i dosad nagrađene bonovima za restorane Narenta, Milano i Ham-Ham te vinima iz Vinarija Begić i Veraja i pićem od cafe bara Ćakula.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U galeriji pogledajte kakva je atmosfera sinoć vladala u Ćakuli i tablicu s bodovima sedmoga kola:

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

383 nova slučaja zaraze koronavirusom, 98 osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 383 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 164 osobe iz Dubrovnika, 98 iz Metkovića, 39 iz Župe dubrovačke, 22 iz Konavala i Ploča, devet iz Korčule, osam iz Opuzena, šest iz Kule Norinske, četiri iz Dubrovačkog primorja, tri iz Lumbarde i Stona, dvije iz Smokvice te jednoj iz Blata, Orebića i Slivnog.

Preminula je jedna muška osoba iz Vele Luke (rođ. 1942.g.).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izliječene su 423 osobe: 200 iz Dubrovnika, 41 iz Župe Dubrovačke, 39 iz Konavala, 27 iz Korčule, 16 iz Metkovića, 15 iz Vela Luke, 12 iz Dubrovačkog Primorja, 11 iz Stona, devet iz Blata i Orebića, osam iz Ploča i Lumbarde, sedam s Lastova, šest iz Opuzena, četiri iz Kule Norinske, tri s Mljeta i iz Smokvice, dvije iz Zažablja te jedna iz Trpnja, Slivnog i Janjine.

U posljednja 24 sata obrađena su 824 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 206 006 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 59 osoba pozitivnih na koronavirus, sedam pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb te su na respiratoru.

U samoizolaciji je 2805 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 1006 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

 

 

 

 

 

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije