Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SEDMO KOLO MTKVIZA

Pjacari, AVŽ i Smokovo najuspješnije ekipe, mnogo iznenađenja od organizatora, ali i za organizatore

Objavljeno prije

Sinoć je u prepunoj Ćakuli održano sedmo kolo pete sezone MTKviza.

Prva tri mjesta pripala su ekipama Pjacari, AVŽ i Smokovo, s tim da su prve dvije ekipe imale isti broj bodova (830). Tijekom večeri su za natjecatelje pripremljena iznenađenja kao što je bilo i najavljeno, a to su bili fažol koji je pripremio restoran Narenta i sponzoriralo Turističko naselje Klek te pića s OPG-a Jelaš. Tu nije bio kraj iznenađenjima, ali ovaj put iznenađenje je bilo za organizatora Nikolu Jelaša kojem je jučer bio rođendan.

Najuspješnije ekipe su kao i dosad nagrađene bonovima za restorane Narenta, Milano i Ham-Ham te vinima iz Vinarija Begić i Veraja i pićem od cafe bara Ćakula.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U galeriji pogledajte kakva je atmosfera sinoć vladala u Ćakuli i tablicu s bodovima sedmoga kola:

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije