Ostanimo u kontaktu

SEDMO KOLO MTKVIZA

Pjacari, AVŽ i Smokovo najuspješnije ekipe, mnogo iznenađenja od organizatora, ali i za organizatore

Objavljeno prije

Sinoć je u prepunoj Ćakuli održano sedmo kolo pete sezone MTKviza.

Prva tri mjesta pripala su ekipama Pjacari, AVŽ i Smokovo, s tim da su prve dvije ekipe imale isti broj bodova (830). Tijekom večeri su za natjecatelje pripremljena iznenađenja kao što je bilo i najavljeno, a to su bili fažol koji je pripremio restoran Narenta i sponzoriralo Turističko naselje Klek te pića s OPG-a Jelaš. Tu nije bio kraj iznenađenjima, ali ovaj put iznenađenje je bilo za organizatora Nikolu Jelaša kojem je jučer bio rođendan.

Najuspješnije ekipe su kao i dosad nagrađene bonovima za restorane Narenta, Milano i Ham-Ham te vinima iz Vinarija Begić i Veraja i pićem od cafe bara Ćakula.

U galeriji pogledajte kakva je atmosfera sinoć vladala u Ćakuli i tablicu s bodovima sedmoga kola:

VAPAJ MAJKE

Moj sin Markica voli život, potrebna nam je vaša pomoć u borbi s bolešću i teškim materijalnim uvjetima

Objavljeno prije

Već smo prošle godine pisali o majki Anđelki Andričić koja moli za pomoć pri liječenju svoga teško bolesnog sina Markice koji od rođenja ima cerebralnu paralizu. Podsjetimo kako je Markica nakon trogodišnjeg bolničkog liječenja radi urinarnih infekcija dobio sepsu i strašni dekubitis te su mu trebali odrezati obje noge u kuku. Majka na tu visokorizičnu operaciju nije pristala, tražila je alternativna rješenja te vas molila za pomoć.

Iako majka navodi kako je Markica danas puno bolje, žive u teškim materijalnim uvjetima te su prošle godine u 11. mjesecu bili bez grijanja i tople vode 17 dana.

– Svi su se oglušili i ne žele pomoći, molila sam i vrh i sve institucije, ali uzalud. Bogu hvala, mom Markici ide na bolje jer se brinem o njemu, ali sam umorna radi nepravde. Molimo sve ljude dobre volje za pomoć! – piše nam očajna Markicina majka.

Osim brige za Markicu i nabavke skupih medicinskih potrepština, majka Anđelka sama brine i o dvije malodobne kćeri.

Financijski im možete pomoći uplatom na račun:

Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22
Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije