Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Petra Bebić i Luka Marević predloženi za Državnu smotru LIK 2016.

Objavljeno prije

Petra Bebić i Luka Marević i mentorica Dubravka Šešelj, OŠ don M. Pavlinović

Županijska izložba LIK 2016. bila je organizirana u Likovnom salonu Opuzen i njeno svečano otvorenje  bilo je 26. veljače 2016. u 12:00 sati. Na izložbu je prispjelo 130 radova iz 19 škola. Prosudbeno povjerenstvo na županijskoj razini  za izložbu je odabralo 43 rada od kojih je 10 predloženo za Državno natjecanje. Bilo je vrlo svečano, a prigodni program su organizirali domaćini izložbe – OŠ Opuzen iz Opuzena.

Svi radovi predloženi za državnu smotru  dobili su po 80 bodova što je maksimalan broj bodova. Radovi učenika OŠ don Mihovila Pavlinovića iz Metkovića su bili izvrsni: dvoje učenika je pohvaljeno, a dvoje predloženo za državnu smotru. Predloženi su radovi učenika osmih razreda Petre Bebić i Luke Marevića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici Dubravki Šešelj i nadamo se da će biti pozvani i na Državno natjecanje.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije