Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ŽUPANIJSKO NATJECANJE LIK 2019.

Petra Batinović, učenica OŠ don Mihovil Pavlinović, s mentoricom Dubravkom Šešelj osvojila prvo mjesto na županijskom natjecanju iz likovne kulture

Objavljeno prije

U Gradskoj knjižnici Metković danas su proglašeni pobjednici Županijskog natjecanja iz likovne kulture LIK 2019. i ujedno otvorena izložba radova učenika osnovnih škola.

Ove godine tri najbolja rada se plasiraju na državno natjecanje, a prvo mjesto osvojila je učenica OŠ don Mihovil Pavlinović iz Metkovića, Petra Batinović s mentoricom Dubravkom Šešelj.

Drugo mjesto pripalo je učenici OŠ Vladimir Nazor iz Ploča, Doris Žderić s mentoricom Marijom Čupić Senta.

Treće mjesto osvojio je Ante Postrimovski, učenik OŠ Opuzen sa mentoricom Nediljkom Penović.

Svi radovi izloženi su u Gradskoj knjižnici Metković, a priredbu su svojim nastupima uveličali učenici OGŠ Metković. Donosimo kratku foto-galeriju i video isječak događaja.

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije