Ostanimo u kontaktu

ŽUPANIJSKO NATJECANJE LIK 2019.

Petra Batinović, učenica OŠ don Mihovil Pavlinović, s mentoricom Dubravkom Šešelj osvojila prvo mjesto na županijskom natjecanju iz likovne kulture

Objavljeno prije

U Gradskoj knjižnici Metković danas su proglašeni pobjednici Županijskog natjecanja iz likovne kulture LIK 2019. i ujedno otvorena izložba radova učenika osnovnih škola.

Ove godine tri najbolja rada se plasiraju na državno natjecanje, a prvo mjesto osvojila je učenica OŠ don Mihovil Pavlinović iz Metkovića, Petra Batinović s mentoricom Dubravkom Šešelj.

Drugo mjesto pripalo je učenici OŠ Vladimir Nazor iz Ploča, Doris Žderić s mentoricom Marijom Čupić Senta.

Treće mjesto osvojio je Ante Postrimovski, učenik OŠ Opuzen sa mentoricom Nediljkom Penović.

Svi radovi izloženi su u Gradskoj knjižnici Metković, a priredbu su svojim nastupima uveličali učenici OGŠ Metković. Donosimo kratku foto-galeriju i video isječak događaja.

NAJAVA

U utorak pogledajte klasik ‘Prljavi ples’ kao ‘Skriveni ulični film’

Objavljeno prije

U sklopu Metkovskog ljeta u utorak pogledajte kultni film Prljavi ples izdan prije 32 godine u kojemu su Patrick Swayze i Jennifer Grey odigrali nezaboravne uloge para Johnnyja i Baby. Film će biti prikazan na prostoru Luke Metković (pored silosa) u utorak, 23. srpnja u 21 sat.

Nakon uspjeha s prvim Skrivenim uličnim filmom na Skalama, ovo je zaista još jedan savršen odabir filma i savršena lokacija za projekciju.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije