Ostanimo u kontaktu

35. GODIŠNJICA MATURE

Peta generacija maturanata ekonomskog usmjerenja CUO Petar Levantin ponovno na okupu

Objavljeno prije

Peta generacija maturanata ekonomskog usmjerenja CUO Petar Levantin, Metković, koja je maturirala 1984. godine, se sastala nakon 35 godina u hotelu Narona. Zatekli smo ih u ugodnom druženju i odličnom raspoloženju, a kako kažu, svoje druženje nastavljaju u konobi Vrilo u Prudu.

Društvo se prisjetilo svoje razrednice prof. Duške Romović koja nažalost više nije s nama te ostalih profesora i kolega.

Mi im želimo još mnogo ovakvih lijepih druženja i zajedničkih uspomena, a njihov susret pogledajte u galeriji:

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije