Ostanimo u kontaktu

ŠTENCI NA POKLON

Pet preslatkih štenaca traže svoj novi dom

Objavljeno prije

Vlasnici ovih pet preslatkih štenaca starih mjesec dana vam pružaju priliku da ih udomite. Štenci su mješanci škotskog ovčara (otac) i mješanca (majka).

Uskoro će biti spremni za novi dom, a vlasnici nude i mogućnost prijevoza štenaca do vas na području doline Neretve. Radi se o tri ženke i dva mužjaka koji će biti srednjeg uzrasta.

Ako želite udomiti psiće možete se javiti vlasnicima na broj: 091/5392-509.

OBAVIJESTI IZ GRADSKE UPRAVE GRADA METKOVIĆA

Rad sa strankama, javni poziv za dodjele u poljoprivredi, jednokratne novčane pomoći i darovi za novorođenu djecu te radno vrijeme izdavanja propusnica vikendom

Objavljeno prije

Gradska uprava Grada Metkovića donosi sljedeće obavijesti:

Rad sa strankama

Sukladno odluci Ministarstva zdravstva o proglašavanju opasnosti od epidemije zarazne bolesti COVID-19, a u cilju suzbijanja širenja bolesti, produljuje se obustava prijema stranaka u Gradskoj upravi Grada Metkovića koja je na snazi od ponedjeljka 16. ožujka 2020. i trajat će sve do  donošenja novih Preporuka i Odluka Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezano uz aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa.

Pozivaju se građani da svu komunikaciju prema nadležnim tijelima Grada Metkovića obavljaju putem elektroničke pošte, telefonski ili običnom poštom.

Svi kontakti s brojevima telefona i mail adrese nalaze se na web stranicama Grada Metkovića www.grad-metkovic.hr.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora male vrijednosti za ulaganja u poljoprivredi na području Grada Metkovića

Grad Metković PRODULJUJE privremenu obustavu zaprimanja zahtjeva po Javnom pozivu za dodjelu bespovratnih potpora male vrijednosti za ulaganja u poljoprivredi na području Grada Metkovića u 2020. godini!

Privremena obustava odnosi se na period od ponedjeljka 16. ožujka 2020. pa sve do donošenja novih Preporuka i Odluka Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezano uz aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa .

Jednokratne novčane pomoći

Zbog odluke Ministarstva zdravstva o  proglašavanju opasnosti od epidemije zarazne bolesti COVID-19, a u cilju suzbijanja širenja bolesti, obavještavaju se svi korisnici jednokratne novčane pomoć da će zahtjeve moć podnijet putem maila: drustvene-djelatnosti@metkovic.hr, te u iznimnim slučajevima ispred Gradske uprave na adresi Stjepana Radića 1, Metković svakim radnim danom od 8-11 uz pridržavanje mjera i uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Isplata će se vršiti isključivo na tekući ili zaštićeni račun. (neće biti moguće u gotovini)

Zahtjevi će se zbog reduciranog rada službenika i namještenika u Gradskoj upravi obrađivat jednom tjedno.

Darovi za novorođenu djecu

Zbog odluke Ministarstva zdravstva o  proglašavanju opasnosti od epidemije zarazne bolesti COVID-19, a u cilju suzbijanja širenja bolesti, obavještavaju se svi roditelji koji podnose zahtjev za priznavanje prava prava na dar za novorođeno dijete, da će zahtjeve do prestanka pandemije moć podnijet isključivo putem maila: drustvene-djelatnosti@metkovic.hr.

Detaljne upute na: http://grad-metkovic.hr/2020/03/23/obavijest-podnosenje-zahtjeva-za-novorodeno-dijete-putem-e-maila/

Radno vrijeme izdavanja propusnica vikendom

Zahtjev za izdavanje propusnice tijekom vikenda će se moć podnijet u periodu od 8 do 11 sati ispred Gradske uprave, Metković, Stjepana Radića 1, te putem e-maila adrese Stožera civilne zaštite Grada Metkovića:  civilna.zastita@metkovic.hr .

GRAD METKOVIĆ

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije