Ostanimo u kontaktu

KRIŽANJE ULICA TINA UJEVIĆA I ZVONIMIROVE

Pekarna ‘KLAS’ u ponedjeljak svoja vrata otvara na novoj lokaciji

Objavljeno prije

Pekarna KLAS od ponedjeljka, 4. veljače, u 5:30 h svoja vrata otvara na novoj lokaciji. U novouređenom prostoru nasuprot OŠ Stjepana Radića, na križanju ulica Tina Ujevića i Zvonimirove, svojim kupcima će svakodnevno nuditi svježa peciva, kruh i kolače, a na dan otvorenja sve školarce uz kupljeno pecivo časti i malim sokom.

O pekarskim proizvodima Pekarnice Klas ne trebamo puno govoriti, već smo ih svi kušali na prijašnjoj lokaciji u Ulici Mobine, a uz novi ambijent ponuda je obogaćena i kolačima. Kao znak pažnje, u ponedjeljak svi kupci će se moći počastiti kolačima i pecivima, uz prigodne poklončiće.

Radno vrijeme Pekarne Klas je:
radnim danom od 5:30 do 23:00 sata,
subotom od 6:00 do 22:00 sata,
a nedjeljom i praznicima od 7:00 do 12:00 sati.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

12 novih osoba pozitivnih na koronavirus u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, jedna osoba preminula

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije izvijestio je danas da u našoj županiji ima 12 novih osoba pozitivnih na korona virus te ukupna brojka zaraženi sada iznosi 62, jedna osoba je preminula.

Riječ je o 85-godišnjem pacijentu koji je u OB Dubrovnik primljen s petka na subotu. Intubiran je, ali od jakih posljedica upale rano jutros je preminuo, izvijestio je ravnatelj Marijo Bekić.

Hospitalizirano je 14 pozitivnih pacijenata, četiri pacijenta su prethodno prebačena u respiratorni centar KBC-a Split, a jedan od njih i za Zagreb. Izliječene su dvije osobe.

Ukupno je za Zagreb poslan 502 uzorak, a čeka se još rezultat jednog nalaza.

Također, predsjednik Stožera Cebalo je izvjestio da su na području županije aktivna dva velika požara te apelirao na stanovništvo da ne pale vatru na otvorenom.

Podsjećamo kako su Hrvatska psihološka komora i Hrvatsko psihološko društvo osigurali telefonsku liniju za sve kojima u ovoj situaciji treba psihološka pomoć. Kontakt telefon za našu županiju je 091 544 44 33.

U Republici Hrvatskoj trenutno je evidentirana 1126 zaraženih osoba, a s današnjim danom izliječeno je 119 osoba. Umrlo je 14 osoba.

Pratite Metković NEWS uskoro donosimo opširnije izvješće.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije