Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ODGOVORNO PONAŠANJE

Pekara KLAS moli pojedince da im ne otuđuju gel za dezinfekciju ruku

Objavljeno prije

Pekara KLAS poiziva kupce na odgovorno ponašanje i neke pojedince moli da im ne otuđuju gel za dezinfekciju ruku koji stoji na pultu kako bi svaki kupac prilikom ulaska mogao dezinficirati ruke.

– S obzirom na navedene mjere zbog pandemije COVID-19 virusa našim kupcima osigurali smo gel za dezinfekciju ruku na korištenje u našem prostoru uz zamolbu da se ne koriste samostalno hladnjacima i caffe aparatima, što je i jasno naznačeno na vidnom mjestu. Nažalost, naša kamera bilježi ne da se građani ne pridržavaju uputa, nego neki od njih ga i otuđuju što je značajan prekršaj. Poduzimamo sve kako bi smo nas, naše djelatnike i kupce što više zaštitili, stoga apeliramo na odgovorno ponašanje i da svi zajedno prebrodimo ovu situaciju, – oglasili su se iz Pekare KLAS uz napomenu da ne žele objavljivati video jer im nije cilj nekoga omalovažavati.

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije