Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ODGOVORNO PONAŠANJE

Pekara KLAS moli pojedince da im ne otuđuju gel za dezinfekciju ruku

Objavljeno prije

Pekara KLAS poiziva kupce na odgovorno ponašanje i neke pojedince moli da im ne otuđuju gel za dezinfekciju ruku koji stoji na pultu kako bi svaki kupac prilikom ulaska mogao dezinficirati ruke.

– S obzirom na navedene mjere zbog pandemije COVID-19 virusa našim kupcima osigurali smo gel za dezinfekciju ruku na korištenje u našem prostoru uz zamolbu da se ne koriste samostalno hladnjacima i caffe aparatima, što je i jasno naznačeno na vidnom mjestu. Nažalost, naša kamera bilježi ne da se građani ne pridržavaju uputa, nego neki od njih ga i otuđuju što je značajan prekršaj. Poduzimamo sve kako bi smo nas, naše djelatnike i kupce što više zaštitili, stoga apeliramo na odgovorno ponašanje i da svi zajedno prebrodimo ovu situaciju, – oglasili su se iz Pekare KLAS uz napomenu da ne žele objavljivati video jer im nije cilj nekoga omalovažavati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KULA NORINSKA

Izvrsno napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite

Objavljeno prije

U sklopu radnog posjeta općini Kula Norinska župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima obišli su gradilište Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite.

Riječ je o projektu vrijednom nešto više od sedam milijuna kuna koji je financiran sredstvima Europske unije u iznosu od 85 posto, dok ostatak financira Dubrovačko-neretvanska županija.

Projekt FIRESPILL, u sklopu kojeg se realizira izgradnja ovog centra, okuplja 14 partnera iz Italije i Hrvatske s ciljem povećanja kapaciteta žurnih službi u svrhu učinkovitijeg rješavanja prirodnih katastrofa i katastrofa uzrokovanih ljudskim djelovanjem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U obilasku gradilišta Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite županu Dobroslaviću i suradnicima pridružio se i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije