Ostanimo u kontaktu

ODGOVORNO PONAŠANJE

Pekara KLAS moli pojedince da im ne otuđuju gel za dezinfekciju ruku

Objavljeno prije

Pekara KLAS poiziva kupce na odgovorno ponašanje i neke pojedince moli da im ne otuđuju gel za dezinfekciju ruku koji stoji na pultu kako bi svaki kupac prilikom ulaska mogao dezinficirati ruke.

– S obzirom na navedene mjere zbog pandemije COVID-19 virusa našim kupcima osigurali smo gel za dezinfekciju ruku na korištenje u našem prostoru uz zamolbu da se ne koriste samostalno hladnjacima i caffe aparatima, što je i jasno naznačeno na vidnom mjestu. Nažalost, naša kamera bilježi ne da se građani ne pridržavaju uputa, nego neki od njih ga i otuđuju što je značajan prekršaj. Poduzimamo sve kako bi smo nas, naše djelatnike i kupce što više zaštitili, stoga apeliramo na odgovorno ponašanje i da svi zajedno prebrodimo ovu situaciju, – oglasili su se iz Pekare KLAS uz napomenu da ne žele objavljivati video jer im nije cilj nekoga omalovažavati.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Jučer je na analizu poslano 20 uzoraka te je 10 od njih negativno, a za preostalih 10 se još čekaju nalazi.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb su poslana 3034 uzoraka.

Broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije