Ostanimo u kontaktu

OSNOVNA ŠKOLA STJEPANA RADIĆA

Pavo Mijić županijski prvak na Natjecanju iz biologije

Objavljeno prije

Natjecanje iz biologije - Foto - OŠ Stjepana Radića

Foto: OŠ Stjepana Radića

Županijsko natjecanje iz biologije održano je u Gimnaziji Dubrovnik 12. ožujka 2018. godine u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U kategoriji sedmog razreda sudjelovalo je dvoje učenika iz naše škole pod vodstvom mentorice Vesne Pavlović, nast.

Učenik Pavo Mijić, 7.e razred osvojio je 1. mjesto, dok je učenica Josipa Barbir, 7. d razred osvojila 6. mjesto. Za sve sudionike natjecanja organiziran je posjet Prirodoslovnom muzeju Dubrovnik gdje su pored stalnog postava Muzeja imali priliku pogledati dvije zanimljive i poučne izložbe Lipo cviće uokolo Cvita Mediterana i izložbu Kosturi uživo.

Čestitamo Pavi Mijiću na postignutom uspjehu i nadamo se da će nas obradovati i poziv na državno natjecanje iz biologije.

Piše uč. biologije Vesna Pavlović, nast.

Osnovna škola Stjepana Radića

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije