Ostanimo u kontaktu

UDRUGA MLADIH 'KOLEKTIV'

Ovog vikenda u gradu ‘Street Art Metković’

Objavljeno prije

Foto: Udruga mladih Kolektiv

Foto: Udruga mladih Kolektiv

U Metkoviću će se u organizaciji Udruge mladih Kolektiv u petak, 28. rujna i u subotu, 29. rujna, na raznim lokacijama održati Street art Metković.

– Po uzoru na trendove u svijetu, sa željom da postane tradicija u našem gradu i dolini odlučili smo obojati grad na više lokacija da ne bude baš sve tako sivo. Okupili smo zanimljivu i kreativnu ekipu umjetnika, a najviše smo oduševljeni činjenicom da su većinom iz Metkovića i okolice te da će im ovo biti prvo crtanje na zidovima – pišu iz Udruge mladih Kolektiv na stranici događaja.

Umjetnici će Metković uljepšati na području Srednje škole i Gimnazije Metković, Neretvinog igrališta, na Maloj pjaci, na Vilinovcu, čekaonici na Platanu, u Sportskoj ulici, kao i na drugim gradskim lokacijama.

Zainteresirani se organizatorima mogu javiti putem Facebook stranice Udruga mladih Kolektiv i na e-mail kolektiv.metkovic1@gmail.com.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije