Ostanimo u kontaktu

UDRUGA MLADIH 'KOLEKTIV'

Ovog vikenda u gradu ‘Street Art Metković’

Objavljeno prije

Foto: Udruga mladih Kolektiv

Foto: Udruga mladih Kolektiv

U Metkoviću će se u organizaciji Udruge mladih Kolektiv u petak, 28. rujna i u subotu, 29. rujna, na raznim lokacijama održati Street art Metković.

– Po uzoru na trendove u svijetu, sa željom da postane tradicija u našem gradu i dolini odlučili smo obojati grad na više lokacija da ne bude baš sve tako sivo. Okupili smo zanimljivu i kreativnu ekipu umjetnika, a najviše smo oduševljeni činjenicom da su većinom iz Metkovića i okolice te da će im ovo biti prvo crtanje na zidovima – pišu iz Udruge mladih Kolektiv na stranici događaja.

Umjetnici će Metković uljepšati na području Srednje škole i Gimnazije Metković, Neretvinog igrališta, na Maloj pjaci, na Vilinovcu, čekaonici na Platanu, u Sportskoj ulici, kao i na drugim gradskim lokacijama.

Zainteresirani se organizatorima mogu javiti putem Facebook stranice Udruga mladih Kolektiv i na e-mail kolektiv.metkovic1@gmail.com.

OGŠ METKOVIĆ

Održan Svečani koncert učenika 6. razreda puhačkog odjela

Objavljeno prije

Danas, 12. lipnja u GKS-u je održan Svečani koncert 6. razreda puhačkog odjela OGŠ Metković.

Učenici Lidia Leticia Marin, Stipe Šutalo, Mateo Obrvan svirali su klarinet, Iva Rakić flautu, Mate Batinović trublju i Petra Rebac saksofon, a ovim koncertom završili su svoje glazbeno obrazovanje. Koncert su mentorirali profesori Javorko Popović, Erna Rebić Čizmić, Marija Berljak i Mihaela Pavlović, a korepetirali Matea Jurilj i Romeo Herceg.

Pročelnica puhačkog odsjeka Mihaela Pavlović pozdravila je učenike s nadom da će se i dalje baviti glazbom u bilo kojem obliku te da će koristiti znanje stečeno u glazbenoj školi.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije