Ostanimo u kontaktu

UDRUGA MLADIH 'KOLEKTIV'

Ovog vikenda u gradu ‘Street Art Metković’

Objavljeno prije

Foto: Udruga mladih Kolektiv

Foto: Udruga mladih Kolektiv

U Metkoviću će se u organizaciji Udruge mladih Kolektiv u petak, 28. rujna i u subotu, 29. rujna, na raznim lokacijama održati Street art Metković.

– Po uzoru na trendove u svijetu, sa željom da postane tradicija u našem gradu i dolini odlučili smo obojati grad na više lokacija da ne bude baš sve tako sivo. Okupili smo zanimljivu i kreativnu ekipu umjetnika, a najviše smo oduševljeni činjenicom da su većinom iz Metkovića i okolice te da će im ovo biti prvo crtanje na zidovima – pišu iz Udruge mladih Kolektiv na stranici događaja.

Umjetnici će Metković uljepšati na području Srednje škole i Gimnazije Metković, Neretvinog igrališta, na Maloj pjaci, na Vilinovcu, čekaonici na Platanu, u Sportskoj ulici, kao i na drugim gradskim lokacijama.

Zainteresirani se organizatorima mogu javiti putem Facebook stranice Udruga mladih Kolektiv i na e-mail kolektiv.metkovic1@gmail.com.

ZBOR MLADIH ŽUPE SV. ILIJE I GOSTI

Održan koncert suvremene duhovne glazbe ‘Tu sam da te slavim’

Objavljeno prije

Večeras je u predivnom ambijentu na šetalištu na Unki, na splavu pored Veslačkog kluba ‘Neretvanski gusar’ održan koncert suvremene duhovne glazbe ‘Tu sam da te slavim’. Koncert slavljenja su održali članovi Zbora mladih župe sv. Ilije, Metković i gosti.

Kroz sat i pol vremena prisutni su mogli čuti mnoge popularne skladbe poput: ‘Tu sam da te slavim’, ‘Hallelujah’ i ‘Ti si predivan Bog’, a kroz galeriju i videozapise prenosimo vam djelić atmosfere s večerašnjeg prekrasnog koncerta:

Zbor mladih župe sv. Ilije i gosti – Koncert suvremene duhovne glazbe

Publiée par Metkovic NEWS sur Mercredi 21 août 2019

Zbor mladih župe sv. Ilije i gosti – Koncert suvremene duhovne glazbe

Publiée par Metkovic NEWS sur Mercredi 21 août 2019

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije