Ostanimo u kontaktu

PRIRODOSLOVNI MUZEJ METKOVIĆ

Ove subote tema radionice je izrada skulpture od prirodnih materijala

Objavljeno prije

Dječje radionice u Prirodoslovnom muzeju

I ove subote 17. listopada Prirodoslovni muzej Metković vas poziva na još jednu radionicu. Radionica je besplatna i trajati će dva sata.

Početak radionice je u 10 sati, a prikladna je za djecu od 6 – 12 godina. Mlađa djeca mogu sudjelovati uz pratnju roditelja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tema radionice je izrada skulpture od prirodnih materijala, zato ponesite sve ono čime želite stvarati:  grančice, lišće, kamenčiće, otpale kestene, …..

Prijava nije potrebna, jedino što vam treba je malo mašte!

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije