Ostanimo u kontaktu

PRIJENOS UŽIVO

Ove godine po prvi put Maraton lađa u prijenosu HRT-a

Objavljeno prije

Dugo očekivana želja svih lađara i simpatizera Maratona lađa će se ostvariti, po prvi put u povijesti, Maraton lađa će se prenositi izravno na HRT-u.

Maraton lađa će biti pokriven snimkom iz zraka, kopna i s vode. Na projektu će raditi više od 80 reportera, snimatelja i tehničara HRT-a, koji će se javljati iz tri studija postavljenih duž Neretve, a na raspolaganju će imati preko dvadeset kamera i dronova te jedan helikopter.

Tehničari HRT-a će postaviti dodatne statične kamere na startu i cilju. A također jedna od tih glavnih kamera će biti postavljena nasuprot Komina, s pogledom na crkvu u Kominu.

ROADPOL – ZAVRŠILI DANI SIGURNOSTI U PROMETU 2020.

Ovogodišnje brojke nesreća u prometu značajno bolje od prošlogodišnjih

Objavljeno prije

Od 16. do 22. rujna proveden je projekt ROADPOL-a Dani sigurnosti u prometu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Tijekom provedbe projekta prometna policija provela je brojne preventivno-represivne aktivnosti u cilju smanjenja broja poginulih i teško ozlijeđenih osoba u prometu na cestama, a nagalasak je bio na Danu bez poginulih u prometu koji se obilježio 17. rujna kada nije bilo prometnih nesreća sa smrtno stradalim osobama.

Ovogodišnji prometni parametri su značajno bolji od onih prošlogodišnjih. Naime, od početka godine na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dogodilo se 357 prometnih nesreća što je za 41% manje nego prošle godine kada ih se dogodilo 615. Broj ozlijeđenih osoba također je smanjen i to za 44% sa prošlogodišnjih 448 na ovogodišnjih 249, dok je broj smrtno stradalih smanjen za čak 60% sa prošlogodišnjih 10 na ovogodišnjih 4.

Unatoč povoljnim prometnim pokazateljima policija nastavlja sa svojim preventivnim i represivnim aktivnostima i poručuje:

Poštujte prometne propise!

Ostani živ i spasi živote drugih! 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije