Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

OAZA ZA ODMOR DUŠE I TIJELA

Ovaj tjedan Žoga Beach Bar je posjetiteljima pripremio najbolje memorije ovog ljeta

Objavljeno prije

Prekrasna oaza za odmor duše i tijela Žoga beach bar na rijeci Trebižat pravi je HIT ovoga ljeta, što nije slučajnost jer domaćini su se potrudili svojim gostima prirediti cjelodnevne sadržaje u kojima svatko nađe po nešto za sebe. Samo u danima pred nama, do kraja tjedna u najavi su četiri koncerta i veliki dnevni coctail party!

Već večeras, u srijedu 29.srpnja, od 20:30 sati nastupa bend Trio Mirakul.

Zabava se nastavlja već sutra, četvrtak kada je tijekom cijelog dana uz osvježavajuću rijeku Trebižat, sunce i ležaljke na rasporedu Coctail Party, zabava koju jednostavno trebate posjetiti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Petak, 31. srpnja, je u znaku ‘chilanja’, preko dana od 15 sati uz DJ Zlatana, a od 20,30 sati atmosferu na višu razinu dižu Duo Maxime.

Mjesec kolovoz svojim nastupom započet će jedinstvena Antoniette, koncert je na rasporedu u nedjelju 02. kolovoza od 20,30 sati.

Žoga Beach Bar

– Ovaj tjedan u našem hedonističkom raju stvaramo najbolje memorije ovog ljeta, – poručuju domaćini Žoga Beach bara.

Budite i vi dio ove priče, posjetite Žoga beach bar i uživajte u ljetu uz osvježavajuću rijeku Trebižat.

Stoga svoje mjesto rezervirajte na vrijeme na brojeve mobitela +387 63 409 250 / 063 531 431.

Također, rezervacije loungeva, kao i više informacija o događajima i samom mjestu možete pronaći na Facebook stranici ‘Žoga Beach Bar’ i Instagram profilu ‘Žoga Beach Bar’. A, za one koji ne znaju kako doći do ove oaze za odmor duše i tijela, jedan klik na Google maps će vas dovesti najbližom rutom. Vidimo se!

KULA NORINSKA

Izvrsno napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite

Objavljeno prije

U sklopu radnog posjeta općini Kula Norinska župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima obišli su gradilište Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite.

Riječ je o projektu vrijednom nešto više od sedam milijuna kuna koji je financiran sredstvima Europske unije u iznosu od 85 posto, dok ostatak financira Dubrovačko-neretvanska županija.

Projekt FIRESPILL, u sklopu kojeg se realizira izgradnja ovog centra, okuplja 14 partnera iz Italije i Hrvatske s ciljem povećanja kapaciteta žurnih službi u svrhu učinkovitijeg rješavanja prirodnih katastrofa i katastrofa uzrokovanih ljudskim djelovanjem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U obilasku gradilišta Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite županu Dobroslaviću i suradnicima pridružio se i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije