Ostanimo u kontaktu

OAZA ZA ODMOR DUŠE I TIJELA

Ovaj tjedan Žoga Beach Bar je posjetiteljima pripremio najbolje memorije ovog ljeta

Objavljeno prije

Prekrasna oaza za odmor duše i tijela Žoga beach bar na rijeci Trebižat pravi je HIT ovoga ljeta, što nije slučajnost jer domaćini su se potrudili svojim gostima prirediti cjelodnevne sadržaje u kojima svatko nađe po nešto za sebe. Samo u danima pred nama, do kraja tjedna u najavi su četiri koncerta i veliki dnevni coctail party!

Već večeras, u srijedu 29.srpnja, od 20:30 sati nastupa bend Trio Mirakul.

Zabava se nastavlja već sutra, četvrtak kada je tijekom cijelog dana uz osvježavajuću rijeku Trebižat, sunce i ležaljke na rasporedu Coctail Party, zabava koju jednostavno trebate posjetiti.

Petak, 31. srpnja, je u znaku ‘chilanja’, preko dana od 15 sati uz DJ Zlatana, a od 20,30 sati atmosferu na višu razinu dižu Duo Maxime.

Mjesec kolovoz svojim nastupom započet će jedinstvena Antoniette, koncert je na rasporedu u nedjelju 02. kolovoza od 20,30 sati.

Žoga Beach Bar

– Ovaj tjedan u našem hedonističkom raju stvaramo najbolje memorije ovog ljeta, – poručuju domaćini Žoga Beach bara.

Budite i vi dio ove priče, posjetite Žoga beach bar i uživajte u ljetu uz osvježavajuću rijeku Trebižat.

Stoga svoje mjesto rezervirajte na vrijeme na brojeve mobitela +387 63 409 250 / 063 531 431.

Također, rezervacije loungeva, kao i više informacija o događajima i samom mjestu možete pronaći na Facebook stranici ‘Žoga Beach Bar’ i Instagram profilu ‘Žoga Beach Bar’. A, za one koji ne znaju kako doći do ove oaze za odmor duše i tijela, jedan klik na Google maps će vas dovesti najbližom rutom. Vidimo se!

ROADPOL – ZAVRŠILI DANI SIGURNOSTI U PROMETU 2020.

Ovogodišnje brojke nesreća u prometu značajno bolje od prošlogodišnjih

Objavljeno prije

Od 16. do 22. rujna proveden je projekt ROADPOL-a Dani sigurnosti u prometu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Tijekom provedbe projekta prometna policija provela je brojne preventivno-represivne aktivnosti u cilju smanjenja broja poginulih i teško ozlijeđenih osoba u prometu na cestama, a nagalasak je bio na Danu bez poginulih u prometu koji se obilježio 17. rujna kada nije bilo prometnih nesreća sa smrtno stradalim osobama.

Ovogodišnji prometni parametri su značajno bolji od onih prošlogodišnjih. Naime, od početka godine na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dogodilo se 357 prometnih nesreća što je za 41% manje nego prošle godine kada ih se dogodilo 615. Broj ozlijeđenih osoba također je smanjen i to za 44% sa prošlogodišnjih 448 na ovogodišnjih 249, dok je broj smrtno stradalih smanjen za čak 60% sa prošlogodišnjih 10 na ovogodišnjih 4.

Unatoč povoljnim prometnim pokazateljima policija nastavlja sa svojim preventivnim i represivnim aktivnostima i poručuje:

Poštujte prometne propise!

Ostani živ i spasi živote drugih! 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije