Ostanimo u kontaktu

GALERIJA GKS-A

Otvorenje izložbe ‘Neretvanski krajevi na starim razglednicama i fotografijama’ u nedjelju

Objavljeno prije

U nedjelju, 1. prosinca u 19:30 u galeriji GKS-a će se održati otvorenje izložbe Neretvanski krajevi na starim razglednicama i fotografijama.

Izložba se sastoji od 150 izložaka nastalih u vremenu od kraja 19. st. do početka 2. svjetskog rata s motivima dalmatinskih i hercegovačkih krajolika.

Na otvaranju izložbe, koja je prvi put bila izložena u Hotelu International povodom Dana Neretve u Zagrebu i koja je tada pobudila veliki interes publike, bit će i Igor Goleš kao jedan od najboljih poznavatelja razglednice u Hrvatskoj.

Prema odluci organizatora, nakon završetka izložbe sve fotografije će biti donirane OŠ Stjepana Radića Metković.

NAKON UTAKMICA NA KVIZ

Večeras zaigrajte peti Zimski Delta kviz u opuzenskom motelu Delta

Objavljeno prije

Večeras, nakon prijenosa uzbudljivih utakmica, u motelu Delta zaigrajte peti Zimski Delta kviz.
Danas je izuzetno sportski dan, jer i vaterpolisti i rukometaši igraju polufinale Europskog prvenstva. Duvnjak i društvo najprije će odmjeriti snage protiv Norvežana u 18 sati u Stockholmu, dok će naši vaterpolisti protiv Španjolske u 19:00 loviti finale ovog natjecanja.
Sve ovo možete gledati u opuzenskom Motelu Delta, a nakon sporta slijedi kvizaška poslastica, jer će se na istom mjestu održati peti po redu Zimski Delta kviz, na kojem vas očekuju nadasve zanimljiva pitanja i obilje dobre glazbe.
Svi ste pozvani, ekipe mogu imati do pet igrača, a sve informacije se mogu dobiti na broj 095/9073586.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije