Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

31. SMOTRA FOLKLORA

Otvorena likovna izložba Elafitski biseri

Objavljeno prije

Likovna izložba Elafitski biseri

Sinoć je uoči plesnog dijela Smotre, u galeriji GKS-a otvorena je likovna izložba Elafitski biseri. Uz zvuke tamburaškog orkestra KUD-a Metković i odlično odsvirane pjesme Na Neretvu misečina pala, voditeljica Romana Gabrić pozdravila je nazočne te je pozvala tajnika KUD-a i organizacijskog rukovoditelja Smotre gospodina Zdravku Obradovića, koji je izrazio zadovoljstvo što se Smotra po 31. put događa u Metkoviću.

Poslije kraćeg prigodnog govora gosp. Obradovića, ispred likovnjaka riječ je dobila gđa. Dubravka Šešelj, koja je pojasnila je da je ova likovna izložba plod likovnih kolonija  koje su se tri godine za redom (2012., 2013.,2014.) organizirane na Elafitima. Radovi su plod ljubavi prema slikarstvu i prekrasnih elafitskih motiva, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Službeno izložbu otvorila je zamjenica gradonačelnika gđica Katarina Ujdur, koja je izrazila posebnu emociju prema Šipanu kao jednom od elafitski otoka, na kojem je kao dijete  provela dosta ljetnih praznika.

Likovna izložba koja je nastala na Lopudu, Šipanu i Koločepu je otvorena, a danas nas očekuje i službeno otvaranje Smotre Na Neretvu misečina pala koja će se dogoditi na Trku kralja Tomislava u 18 sati.

57. VINKOVAČKE JESENI

Domagojevi gusari Vid prvi na maratonu lađa na Bosutu

Objavljeno prije

U okviru 57. manifestacije Vinkovačke jeseni u subotu je održan i maraton lađa na Bosutu u organizaciji Vinkovačkih lađara.

U muškoj konkurenciji prvi su bili Domagojevi gusari Vid ispred Veterana 4. gardijske brigade i Vinkovačkih lađara.

U ženskoj konkurenciji pobjednice su Vinkovačke lađarice ispred naših Metkovki i ekipe Babuški.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Naši lađari danas su imali priliku pogledati mimohod folklornih skupina iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije