Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNI KARAKTER

Otvorena izložba fotografija „Tvoja fotka za njihov osmijeh“

Objavljeno prije

PC080288

U predvorju Gradskog kulturnog središta Metković večeras je otvorena izložba fotografija „Tvoja fotka za njihov osmijeh“. Izložbu humanitarnog karaktera organizirala je Udruga Kolektiv, a prikupljeni novac biti će doniran Udruzi oboljelih od cerebralne i dječje paralize ”Leptirići”.

Izložbu je prigodnim govorom otvorio Ivan Petković, član Uprave Udruge Kolektiv, nakon kojeg se mnogobrojnim posjetiteljima obratio i predsjednik Udruge Leptirići Marijo Jurković koji se zahvalio idejnom začetniku izložbe Juri Parmaću, Kolektivu i građanima koji će kupiti fotografije.

Na postavu galerije izloženo je 169 odabranih fotografija od 35 autora iz doline Neretve, dok one koje su osvojile prvo mjesto u kategorijama Crno-bijela fotografija i Color fotografija su imale čast biti ponuđene na licitaciji. Obje fotografije kupio je mladi gospodin iz Metkovića po licitiranom iznosu od 200 i 300 kuna. Ostale izložene fotografije mogu se rezervirati, odnosno kupiti po cijeni od 30 kuna, a nakon 28. prosinca, do kada će izložba u GKS-u biti otvorena, i preuzeti.

Kako je bilo pogledajte u kratkoj galeriji..

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije