HUMANITARNI KARAKTER

Otvorena izložba fotografija „Tvoja fotka za njihov osmijeh“

Otvorena je izložba fotografija „Tvoja fotka za njihov osmijeh“, postav će biti izložen do 28. prosinca.

Objavljeno 11. prosinca 2013. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News.

PC080288

U predvorju Gradskog kulturnog središta Metković večeras je otvorena izložba fotografija „Tvoja fotka za njihov osmijeh“. Izložbu humanitarnog karaktera organizirala je Udruga Kolektiv, a prikupljeni novac biti će doniran Udruzi oboljelih od cerebralne i dječje paralize ”Leptirići”.

Izložbu je prigodnim govorom otvorio Ivan Petković, član Uprave Udruge Kolektiv, nakon kojeg se mnogobrojnim posjetiteljima obratio i predsjednik Udruge Leptirići Marijo Jurković koji se zahvalio idejnom začetniku izložbe Juri Parmaću, Kolektivu i građanima koji će kupiti fotografije.

Na postavu galerije izloženo je 169 odabranih fotografija od 35 autora iz doline Neretve, dok one koje su osvojile prvo mjesto u kategorijama Crno-bijela fotografija i Color fotografija su imale čast biti ponuđene na licitaciji. Obje fotografije kupio je mladi gospodin iz Metkovića po licitiranom iznosu od 200 i 300 kuna. Ostale izložene fotografije mogu se rezervirati, odnosno kupiti po cijeni od 30 kuna, a nakon 28. prosinca, do kada će izložba u GKS-u biti otvorena, i preuzeti.

Kako je bilo pogledajte u kratkoj galeriji..

Galerija

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari