Ostanimo u kontaktu

SPORTSKA ULICA

Otkriven mural za prerano preminulog Jozu Mijoča

Objavljeno prije

Danas, simbolično točno u 19:11 sati u Sportskoj ulici u Metkoviću otkriven je mural posvećen našem pokojnom sugrađaninu, bivšem hrvatskom branitelju i istaknutom malonogometašu pok. Jozi Mioču.

Mural je osmišljen na inicijativu prijatelja prerano preminulog Joze, a naslikali su ga članovi Torcide iz Splita.

Jozo, koji je bio porijekolom s Mliništa, bio je član MNK Narona, dragovoljac Domovinskog rata i dugogodišnji tajnik bivšeg Društva prijatelja Hajduka Metković.

Zahvale Caffe bar Vibe na gostoprimstvu artista iz Splita.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježena 24 nova slučaja zaraze koronavirusom, od kojih pet muških i tri ženske osobe iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 24 nova slučaja zaraze koronavirusom. Riječ je o pet muških i sedam ženskih osoba iz Dubrovnika (njih sedam ima utvrđenu ep. vezu), pet muških i tri ženske osobe iz Metkovića (za četiri utvrđena ep. veza), jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi s Mljeta (za jednu osobu utvrđena ep. veza), jednoj muškoj osobi iz Korčule (utvrđena ep. veza) te jednoj muškoj osobi iz Vela Luke.

Izliječeno je 11 osoba: četiri iz Dubrovnika, dvije iz Župe dubrovačke, dvije iz Metkovića, jedna iz Stona, jedna iz Ploča te jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je devet osoba pozitivnih na koronavirus.

U posljednja 24 sata obrađeno je 206 uzoraka, a od početka pandemije analizirana su ukupno 17 240 uzorka.

U samoizolaciji su 504 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 87 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije