Ostanimo u kontaktu

KULA NORINSKA

Osvjetljava se raskrižje u Krvavcu 2

Objavljeno prije

Kula Norinska, Krvavac 2 - raskrižje

Posjetili smo gradilište u Krvavcu 2 gdje se radovi na osvjetljavanju raskrižja kod Sportskog centra i kod Villa Neretve uspješno privode kraju. Sa ovim projektom se značajno povećava sigurnost u prometu a naročito je bitno za školsku djecu koja su do autobusnih stajališta morali ići po potpunom mraku.

Načelnik Općina Kula Norinska Nikola Krstičević je izrazio zadovoljstvo te se zahvaljuje Hrvatskim cestama koje su imali razumjevanje za ovaj projekt!

RTL ZVIJEZDE LJETNI HIT

Ivan Vidović oduševio žiri; pogledajte video nastupa

Objavljeno prije

U večeras prikazanoj epizodi RTL-ovog glazbenog showa Ljetni hit nastupio je Metkovac Ivan Vidović. Otpjevao je pjesmu Toše Proeskog ‘Još uvijek sanjam da smo zajedno’, a svirao je i gitaru.

Već u prvih par stihova Ivanu su svi članovi žirija podignuli stolce. ”Imaš lijep glas i odlično barataš vokalom, imaš pet stolica i uzet si u ozbiljno razmatranje”, otkrio mu je Tonči Huljić, a Petar Grašo je rekao da se djelomično slaže s Tončijem. ”Ti si donio sebe u pjesmu, što je divno”, rekao mu je Grašo, a Nina Badrić je dodala da je med medeni te da ona upravo tako zamišlja ljetni hit.

Čestitamo Ivane i želimo ti puno sreće u daljnjem tijeku showa!

 

Izvor i fotografija: rtl.hr

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije