Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PALIJATIVNA SKRB

Osoblje Doma zdravlja Metković završilo edukaciju na Medicinskom fakultetu u Zagrebu ‘Osnove palijativne medicine’

Objavljeno prije

Već krajem srpnja 2020. Dom zdravlja Metković je najavio početak provođenja projektnih aktivnosti na Poboljšanju kvalitete i dostupnosti usluge palijativne skrbi u prekograničnom području (IMPHACT – IMprovement of Palliative HeAlth Care quality and accessibiliTy in cross-border area).

U ovoj fazi provođenja samih projektnih aktivnosti iz Doma zdravlja Metković obavještavaju da je osoblje prošlo edukaciju pri CEPAMET Medicinskog fakulteta u Zagrebu te uspješno završilo posljediplomski tečaj I. kategorije na temu ”Osnove palijativne medicine”.

Njihov partneri u ovom projektu, Dom zdravlja Ljubuški također je nabavio potrebnu elektroničku opremu neophodnu za rad, a isporučeno im je i vozilo za mobilni palijativni tim.

Dom zdravlja Metković kao lider partner na projektu Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora redovito prati aktivnosti drugih partnera na samom projektu i održava operativne sastanke sa predstavnicima, a sve u cilju ispunjenja maksimalne kvalitete svih projektnih aktivnosti.

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Nastava u Neretvi ostaje online osim završnih razreda srednjih škola

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ, dao je preporuke osnivačima osnovnih i srednjih škola na području županije o izmjeni načina organizacije nastave u školama u više jedinica lokalne samouprave.

Sukladno preporuci od ponedjeljka 26. travnja u dolini Neretve preporučuje se i dalje nastavu organizirati on-line, odnosno po modelu C, osim završnih razreda srednjih škola, dok se u ostatku županije preporuča organizacija nastave po modelu A.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije