Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPAN RADIĆ

Osnovnoškolci nagrađeni za projekt “Učimo iz života”

Objavljeno prije

ossr

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva dodijelila je deset nagrada za najinovativnije volonterske inicijative učenika i učenica u osnovnim školama Republike Hrvatske. Nagradu OTISAK SRCA za projekt Učimo iz života dobila je naša Osnova škola Stjepana Radića.

Priznanje i statuu u obliku srca u ime škole preuzele su pedagoginja Nikolina Vugdelija i učenica 7.c razreda Tea Obšivač.

Nešto ranije ove godine, točnije 29. listopada, knjižničarka Ivana Čarapina u Splitu je dobila priznanje za najbolju aktivisticu u provednim građanskim inicijativama za provedene školske projekte.

Više detalja pogledajte na stranicama OŠ Stjepan Radić.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije