Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

UDRUGA OTAC ANTE GABRIĆ

Osnovnoškolci iz Mliništa i Bijelog Vira posjetili udrugu

Objavljeno prije

Foto: Udruga 'Otac Ante Gabrić'

Foto: Udruga ‘Otac Ante Gabrić’

Jučer su učenici OŠ Stjepana Radića – područne škole Bijeli Vir i Mlinište sa svojim učiteljicama posjetili Udrugu Otac Ante Gabrić kako bi se pobliže upoznali sa životom oca Ante.

S korisnicima su pogledali dokumentarni film o njegovom životu a zatim zajedno zapjevali pjesmu Tamo gdje palme cvatu. Korisnici su djeci pričali o dojmljivim susretima s ocem Antom za vrijeme njegovih boravaka u domovini. Svi su se složili u jednome – uvijek možemo dati ono malo više kako bi on rekao.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Već desetu godinu u našem gradu se organiziraju dnevne aktivnosti za starije na koje oni svakodnevno dolaze kako bi što kvalitetnije proveli svoje slobodno vrijeme. Kroz veljaču se nastavljaju kreativne radionice, tjelovježba, ciklus predavanja Briga o zdravlju u trećoj životnoj dobi, preventivno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi, a u okviru Dana oca Ante Gabrića u udruzi se 27. veljače s početkom u 9 sati organizira prigodni program.

Udruga Otac Ante Gabrić

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije