Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RIMSKA NOĆ U NARONI

Osladite se i zabavite kao pravi Rimljani

Objavljeno prije

Manifestacija Rimska noć u Naroni, u organizaciji Arheološkog muzeja Narona i mještana Vida, održat će se u petak 26. srpnja 2013. godine od 19 sati.

Uz bogat program koji sadrži igre za djecu, prodaju robova, borbu gladijatora, orijentalni ples uz pratnju svirača, nudit će se i degustacija rimske hrane, te prezentacija izrade nakita, što je ujedno i tema ovogodišnje Rimske noći.

Na dan održavanja manifestacije, donacijom tvrtke ČAZMATRANS - NOVA d.o.o., biti će organiziran besplatan prijevoz autobusom s autobusnog kolodvora Metković u 19:00, 20:00 i 22:00 sata, te povratak iz Vida, s parkirališta Muzeja u 19:30, 20:30 i 23:00 sata.

rimska-noc-plakat

GKS METKOVIĆ

Gradska knjižnica Metković poziva na književni susret sa Julijanom Matanović i Pavlom Pavličićem

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković poziva na književni susret sa Julijanom Matanović i Pavlom Pavličićem, poznatim hrvatskim književnim parom koji će se održati u srijedu, 7. lipnja 2023. godine u 20 sati u Gradskom kulturnom središtu.

Julijana Matanović, hrvatska je književnica koju osjećamo kao prijateljicu, a njezinu knjigu kao sigurno utočište. I kao spoznaju koliko je život lijep unatoč životnim preprekama.

Pavao Pavličić, hrvatski je književnik u čijem bogatom proznom opus čitamo fantastične trilere, napete krimiće kojih se radnja odvija u poznatom nam prostoru. Kroz svoje romane pisao je i o pitanjima umjetničke originalnosti i autorstava,  o ispreplitanju  umjetnosti i zbilje, dobra i zla, zaborava i pamćenja…

Razgovarat ćemo o prijateljstvu, životnim osloncima, knjigama i pisanju, o književnosti i vječitim pitanjima koja su iznimnim književnim talentom obrađena u njihovom bogatom opusu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije