Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPANA RADIĆA

Oskari znanja uručeni učeniku Luki Popoviću i njegovoj mentorici prof. Marini Nikolić

Objavljeno prije

Najuspješniji učenici i mentori, oni koji pokazuju da se uvijek može više i bolje, nagrađeni su Oskarom znanja na svečanosti održanoj na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 28. lipnja 2019. godine.

Oskar znanja je najveće priznanje i nagrada za izniman uspjeh i postignute rezultate kojim se već 15 godina nagrađuju uspješni i izvrsni učenici i njihovi učitelji i nastavnici mentori. Svečanu dodjelu Oskara znanja organizirali su Agencije za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i uz potporu Hrvatske zajednice županija.

Za izniman rezultat, osvojeno prvo mjesto na državnim natjecanjima Oskarom znanja nagrađeno je 206 učenika osnovnih i srednjih škola i 167 mentora. Za osvojeno jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima nagrađeno je 94 učenik i 41 mentor.

Među ovogodišnjim dobitnicima oskara znanja su i ovogodišnji državni prvak na Natjecanju mladih tehničara u kategoriji fotografija Luka Popović i njegova mentorica Marina Nikolić, prof. kojoj je ovo četvrti oskar znanja u posljednjih deset godina.

Učenicima i profesorima, koji nas čine ponosnima zbog uspjeha i ostvarenih rezultata na državnim i brojnim međunarodnim natjecanjima, skulpture Oskara znanja i priznanja uručili su Lidija Kralj, pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja, Tihana Šimunić, voditeljica Odjela općih poslova Agencije za odgoj i obrazovanje i Matija Posavec, župan Međimurske županije. – Veliko hvala svima vama dragi učenici i mentori što nas činite ponosnima i što uvijek iznova društvu u cijeli pokazujete i dokazujete da se golem trud, rad i upornost uz naravno neosporan talent itekako isplati – istaknula je Tihana Šimunić. Nagrađenim mentorima izrazila je zahvalnost i naglasila da su oni primjer odgojno-obrazovnog radnika kakav treba biti, požrtvovni, nesebični i uvijek spremni na profesionalne izazove.

Izvor i fotografije: OŠ Stjepana Radića

NERETVANSKI PUB KVIZ

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto pripalo je ekipi ‘Rocky – Rambo 2-1’

Objavljeno prije

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto je pripalo ekipi ROCKY-RAMBO 2-1, koja je u konkurenciji 19 kvizaških ekipa upisala 103,5 bodova. Za prvo mjesto su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motela Delta.

Drugo mjesto je zauzela ekipa ONA I ON I ON I JA sa 101 bodom te su uz turu pića od Motela Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Fooda Ljiljana.

Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 99,5 bodova je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER za 13. mjesto je tura pića otišla ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Sljedeći Delta kviz 34/2019 igra se u petak 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije