DAN KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

OŠ Stjepana Radića obilježila dan kruha humanitarnom prodajnom izložbom ‘Neka vaša hrana bude lijek za našu učenicu Manuelu’

Objavljeno 20. listopada 2017. u kategorijama: Metković, News, Obrazovanje.

Dan kruha 2017 OŠ Stjepana Radića (2)

Galerija

Osnovna škola Stjepana Radića danas je na svom školskom igralištu prodajnom izložbom obilježila Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Učenici i njihovi učitelji pripremili su prigodan program u kojem je bilo pjesme i recitacije, a nakon prigodnog govora ravnateljice Božene Nikoletić, koordinatorice prigodnog programa Aleksandre Lukić-Skelić i svečanog blagoslova fra Duje Jukića, započela je prodajna izložba u kojoj se moglo naći sve od kruha i kolača do marmelada i jesenskih plodova.

Ravnateljica Božena Nikoletić kazala je da je prodajna izložba, koja se povodom Dana kruha organizira već četvrti put, ove godine ujedno i humanitarna akcija Neka vaša hrana bude lijek za našu učenicu Manuelu.

– Prodajna izložba povodom Dana kruha uvijek je humanitarnog karaktera. Učiteljsko vijeće odlučilo da će ove godine prihodi od prodaje biti namijenjeni našoj učenici Manueli Čuturi koja se liječi od teške bolesti. Ove godine smo na našem školskom igralištu. Do sad smo znali biti na trgu, ali djeca su ovdje slobodnija i više su nam pod kontrolom nego na trgu i, evo, stvarno je prekrasno – kazala je Nikoletić.

Krušni proizvodi su se brzo prodali posjetiteljima, a mi vam dio ugođaja sa školskog igrališta donosimo u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari