Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

DAN KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

OŠ Stjepana Radića obilježila dan kruha humanitarnom prodajnom izložbom ‘Neka vaša hrana bude lijek za našu učenicu Manuelu’

Objavljeno prije

Dan kruha 2017 OŠ Stjepana Radića (2)

Osnovna škola Stjepana Radića danas je na svom školskom igralištu prodajnom izložbom obilježila Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Učenici i njihovi učitelji pripremili su prigodan program u kojem je bilo pjesme i recitacije, a nakon prigodnog govora ravnateljice Božene Nikoletić, koordinatorice prigodnog programa Aleksandre Lukić-Skelić i svečanog blagoslova fra Duje Jukića, započela je prodajna izložba u kojoj se moglo naći sve od kruha i kolača do marmelada i jesenskih plodova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ravnateljica Božena Nikoletić kazala je da je prodajna izložba, koja se povodom Dana kruha organizira već četvrti put, ove godine ujedno i humanitarna akcija Neka vaša hrana bude lijek za našu učenicu Manuelu.

– Prodajna izložba povodom Dana kruha uvijek je humanitarnog karaktera. Učiteljsko vijeće odlučilo da će ove godine prihodi od prodaje biti namijenjeni našoj učenici Manueli Čuturi koja se liječi od teške bolesti. Ove godine smo na našem školskom igralištu. Do sad smo znali biti na trgu, ali djeca su ovdje slobodnija i više su nam pod kontrolom nego na trgu i, evo, stvarno je prekrasno – kazala je Nikoletić.

Krušni proizvodi su se brzo prodali posjetiteljima, a mi vam dio ugođaja sa školskog igrališta donosimo u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije