Ostanimo u kontaktu

OBRAZOVANJE

OŠ Stjepana Radića nastavlja sa nastavom na daljinu

Objavljeno prije

U ponedjeljak, 11. svibnja u Hrvatskoj započinje nastava u osnovnim školama za učenike od 1. do 4. razreda, koji ispunjavaju sve uvjete, prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

OŠ Stjepana Radića nastavlja sa nastavom na daljinu, kako navodi ravnateljica Božena Nikoletić:

– S obzirom da se u osnovnim školama Republike Hrvatske za učenike razredne nastave od 11. svibnja 2020. godine organizira nastava u školi za onu djecu koja ispunjavaju sve uvjete prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja, obavještavamo vas da nismo zaprimili niti jednu izjavu roditelja te će se nastava za učenike od 1. do 4. razreda OŠ Stjepana Radića dalje odvijati na način kao i do sada, odnosno na daljinu putem komunikacijskih kanala koje su uspostavile učiteljice razredne nastave.

Zahvaljujemo vam se još jednom na brizi i vremenu koje ulažete da bi nastava na daljinu funkcionirala i nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji, – javila je ravnateljica.

NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Ukida se zabrana rada trgovina nedjeljom

Objavljeno prije

Nacionalni stožer Civilne zaštite u utorak je objavio da se zbog povoljne epidemiološke situacije ukida zabrana rada trgovina nedjeljom.

– Zbog povoljne epidemiološke situacije izmjenom Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ukida se zabrana rada nedjeljom, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, – priopćio je Stožer.

Pored odluke o dopuštenju rada trgovinama nedjeljom Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je i da će tržnice moći prodavati cvijeće, ali i sve druge proizvode koji su se prodavali i prije ograničenja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije