Ostanimo u kontaktu

NATJECANJE U TEHNIČKIM TVOREVINAMA

OŠ don Mihovila Pavlinovića domaćin 60. natjecanja mladih tehničara DNŽ

Objavljeno prije

OŠ Don Mihovila Pavlinovića

U petak, 2. ožujka, s početkom u 9,30 sati otvara se 60. natjecanja mladih tehničara Dubrovačko-neretvanske županije, kojem je domaćin OŠ don Mihovila Pavlinovića Metković.

Natjecanje organiziraju Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije.

Sudjeluje 58 učenika koji se natječu u maketarstvu i modelarstvu, graditeljstvu, strojarskoj konstrukciji, obradi materijala, robotici, fotografiji, elektrotehnici i modelarstvu uporabnih tehničkih tvorevina.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije