Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST ZA PODRUČJE OPĆINA ZAŽABLJE I KULA NORINSKA

Organizirana pomoć starijim i nemoćnim osobama o kojima nema tko brinuti po pitanju opskrbe namirnica i lijekova

Objavljeno prije

Načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga, u suradnji sa Crvenim križem Metković i udrugom Dobra, pozivam sve starije i nemoćne osobe (ili one koji imaju saznanja o istima) sa područja općine Zažablje, o kojima nema tko brinuti po pitanju opskrbe namirnica i lijekova u ovoj situaciji koronavirusa da se jave na navedene kontakte, kako bi im osigurali iste.

Telefon: 020 696 651 ili mobitel: 099 471 6055.

Također, načelnik Nikola Krstičević poziva sve starije i nemoćne osobe ili one koji imaju saznanja o istima sa područja općine Kula Norinska, o kojima nema tko brinuti po pitanju opskrbe namirnica i lijekova u ovoj situaciji koronavirusa da se jave na telefon 020 693 527, kako bi im osigurali istu.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Jučer je na analizu poslano 20 uzoraka te je 10 od njih negativno, a za preostalih 10 se još čekaju nalazi.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb su poslana 3034 uzoraka.

Broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije